Flyselskap

Finnair rigger for Black Friday

Finnair rigger

Få mest mulig ut av de utrolige Black Friday-tilbudene Finnair har, og spar NOK 500 på flyreiser til populære reisemål i Asia. Velg deg ut din favorittby, og bestill ferien i 2018.

I tillegg kommer Finnair til å skjemme bort Finnair Plus-medlemmene med en eksklusiv overraskelse – hvis du ikke er medlem ennå, bør du bli det nå!

Finnair rigger

Vilkår og betingelser Finnair rigger

Salgsperiode Til 27. november 2017.
   
Reiseperiode 10. januar–25. mars 2018 og 7. april 2018–31. mai 2018.
   
Forhåndskjøp En forhåndskjøpsperiode på opptil 60 dager kan gjelde og påvirke de tilgjengelige pristypene.
   
Andre vilkår og betingelser Billettprisene gjelder for returreise og inkluderer ett kolli på maksimalt 23 kg samt alle skatter og avgifter, men det kan påløpe en tilleggsavgift for kredittkort.
   
  Billetter med disse prisene kan ikke refunderes.
   
  Merk at alle billettypene på økonomiklasse har rabatterte priser. Start på bestillingen din for å se spesifikke priser og de spesifikke vilkårene og betingelsene for hver billettype. Begrenset tilgjengelighet.
   
  Prisene som vises, er de laveste tilgjengelige prisene for flyvninger fra Oslo. Prisen kan være høyere, avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.

Finnair Plus + Nordic Choice Club = Sant!

Finnair er Finlands største flyselskap som flyr snarveien mellom Asia og Europa via sin nordlige rute. Dette inkluderer 17 store byer i Asia og over 70 reisemål i Europa, herav åtte skandinaviske destinasjoner.

Finnair Plus er Finnairs stamkundeprogram. Som Finnair Plus-medlem kan du samle og bruke poeng på flyvninger samt benytte deg av en rekke fordeler.

Du som er Finnair Plus-medlem kan nå konvertere Finnair Plus-poeng til bonuspoeng i Nordic Choice Club og benytte dem til hotellopphold!

Fakta om Black Friday

  • Black Friday er en årlig handledag som oppstod i USA.
  • Dagen arrangeres dagen etter Thanksgiving og markerer starten på julegavehandelen.
  • Norske butikker importerte shoppingfenomenet for første gang i 2010.
  • I år arrangeres Black Friday fredag 24. november, men mange butikker har tilbud hele denne uka.

%d bloggere liker dette: