Flyselskap

Qatar Airways fyller 10 år ved Stockholm – Arlanda

Penang Qatar Airways fyller 10 år

For ti år siden, den 27. november 2007, landet Qatar Airways for første gang på svensk jord. Det var også staren på det nordiske markedet. Siden den gang har selskapet fløyet over 668.000 passasjerer fra Arlanda. 10-årsjubileet feires i dag med flere overraskelser rundt på flyplassen.

Siden oppstart av ruten mellom Stockholm og Doha, har flyselskapets antall passasjerer økt jevnt. Qatar Airways tilbyr for tiden to daglige avganger fra Arlanda. Forbindelsen til Doha gir reisende fra Sverige økt tilgang til et bredere nettverk av populære turist- og forretnings destinasjoner, som Bangkok, Colombo, Denpasar Bali og Delhi.

“Det er veldig gledelig at Qatar Airways har bidratt til den positive trafikkutviklingen ved Stockholms Arlanda flyplass i 10 år. På bare tre år har flyselskapet doblet antall passasjerer ved flyplassen. Å kunne reise til nye long-haul destinasjoner forbedrer tilgjengelighet og styrker visjonen om å knytte Sverige til resten av verden”.

Kjell-Åke Westin, flygplatsdirektör på Stockholm Arlanda Airport.

Kjell-Åke Westin, flyplassdirektør ved Stockholm Arlanda Airport med Pernilla Tillas, Sales Manager Qatar Airways Sweden, Finland & Baltic States og Nina Astor, Senior Sales Executive hos Qatar Airways.

Qatar Airways fyller 10 år

“Vår virksomhet i Stockholm har vokst jevnt over de ti årene vi har vært i dette markedet. Qatar Airways, som er et 20 år gammelt selskap, har som mål å tilby våre kunder mer valg og større fleksibilitet, og i vårt tiårsjubileum vil vi takke passasjerene for deres støtte, lojalitet og takknemlighet for våre femstjerners tjenester og produkter, sier Christian Deresjö, Qatar Airways Country Manager Skandinavia, Finland og Baltikum.

Stockholm-Doha flys med en Boeing787  Dreamliner med 22 seter i Business Class og 232 seter i Economy Class. Det femstjerners flyselskapet ble kåret til verdens beste flyselskap for fjerde gang i Skytrax årlige passasjerundersøkelse World Airline Awards.

Vi gratulerer !

PS! – Ovennevnte tilbud ble sendt ut da selskapet feiret 5 års markering ved Oslo Lufthavn i oktober 2016. Sjekk gjerne Qatar Airways hjemmesider, og bytt til Sverige som “Home”. DS!

%d bloggere liker dette: