Hotel

Hotell med unik arkitektur og design blir først ut for det nye varemerket BW Signature Collection by Best Western

unik arkitektur og design

Best Western Hotels & Resorts lanserer det nye konseptet BW Signature Collection by Best Western, som en del av den strategiske satsningen mot å bli Skandinavias ledende hotellaktør innen mellomsegmentet. Konseptet er et samlingsnavn for utvalgte hoteller med unike innredningskonsepter og gjennomtenkt design. Først ut til å bære navnet er et av Umeås mest innovative designhotell, U&Me Hotel.

Fra og med januar er det arkitekttegnede designhotellet U&Me Hotel i Umeå det første hotellet i BW Signature Collection. Hotellet har valgt å bli med i BW Signature Collection. Konseptet for det nye varemerket og hotellets fokusområder går hånd i hånd.

– Som privateid virksomhet med stor integritet, klar profil og vårt eget sterke varemerke var det viktig for oss å finne en partner med forståelse for selvstendige, eksklusive hotell som også kunne møte oss forretningsmessig med et sterkt partnerskap, sier Markus Olsson, Administrerende Direktør i Fort Knox, eierselskapet til U&Me Hotel.

Best Western Hotels & Resorts-familien består i dag av flere varemerker og konsepter. Inndelingen gjør det enklere for gjester å finne de hotellene som passer dem og deres behov best.

Unik arkitektur og design

Vi jobber kontinuerlig med å utvide hotellfamilien vår. Det viktigste er ikke å være størst, men å ha en utsøkt mix av hotellperler som matcher ulike gjesters behov. Vårt fokus er å utvide tilbudet av nisjedesignhoteller som vi opplever voksende etterspørsel etter, sier Johan Kukacka, Administrerende Direktør i Best Western Hotels & Resorts Scandinavia.

Det nye varemerket retter seg til gjester som søker et behagelig opphold med det lille ekstra i service, innredningsdetaljer og design.

I forbindelse med tilslutningen av U&Me Hotel blir også det historiske søsterhotellet Stora Hotellet medlem. Dette får den eksklusive merkingen BW Premier Collection.

I løpet av 2018 vil flere hoteller bli med i BW Signature Collection.