Bonus Program

SAS: Nå kan du opptjene Eurobonus-poeng på dine daglige innkjøp !

opptjene Eurobonus-poeng

Nå er det enda enklere å opptjene veldig mange EuroBonus-poeng, så du kan bare begynne å glede deg til den neste reisen du skal kjøpe for EuroBonus-poeng! Du opptjener poeng ved å bruke ditt vanlige SAS EuroBonus-kortet.

Vi har tidligere publisert flere artikler om SAS EuroBonus og Loyal Solutions. Allerede i starten av juni – etter migreringen av hjemmesiden til SAS EuroBonus, har det etterhvert dukket opp nye samarbeidspartnere. Løsningen driftes av selskapet Loyal Solutions og har hatt en såkalt soft-lauch. Dette har vært et av avtroppende EuroBonus-sjef Eivind Roalds store hjertebarn, helt siden lanseringen av SAS Airbus A320NEO i oktober 2016. Torsdag 30. november 2017, har Eivind Roald sin siste dag hos SAS i denne omgang.

Nå kan du opptjene flere EuroBonus poeng enn noensinne. Opptjen fra 20 til 250 poeng for hver 100 kroner du handler for i alle butikkene som deltar.

 

Slik fungerer det.

1. Du kjøper i en av de deltagende forretningene.

2. Før du betaler, drar du ditt SAS EuroBonus-kort gjennom kortterminalen – dermed blir du kreditert dine EuroBonus-poeng(*). Hvis du ikke har et vanlig SAS EuroBonus-kort uten betalingsfunksjon, kan du bestille det her

3. Deretter betaler du på vanlig måte(**)

Opptjene Eurobonus-poeng med liten skrift

(*) VIKTIG: For å opptjene disse poengene må du bruke det vanlige SAS EuroBonus-kortet, IKKE et kombinert SAS-MasterCard, SAS-Diners-kort eller SAS-Amex-kort. Deretter kan du bruke betalingskortet til å opptjene enda flere EuroBonus-poeng – se punkt 3.

(**) Hvis du har et SAS-MasterCard, SAS-Diners-kort eller SAS-Amex-kort, kan du opptjene enda flere EuroBonus-poeng ved å bruke dette kortet til å betale med. Da opptjener du EuroBonus-poeng både på det vanlige SAS EuroBonus-kortet som du drar gjennom kortterminalen før du betaler, og på ditt SAS-MasterCard, SAS-Diners-kort eller SAS-Amex-kort, når du betaler med det. Men HUSK at du må bruke et vanlig SAS EuroBonus-kort for å opptjene EuroBonus-poeng i forretningene.

%d bloggere liker dette: