Bonus Program

Få SAS EuroBonus bonuspoeng når du handler hos Morris

hos Morris

SAS EuroBonus lanserer ny samarbeids partner med koffert-kjeden Morris. Det innebærer at du kan opptjene EuroBonus poeng hver gang du kjøper en koffert eller et annet produkt hos kjeden.

Morris kjeden har 54 butikker i hele Norge med ett bredt sortiment av kofferter fra velkjente varemerker. Her finner du blant annet Samsonite, American Tourister, Epic, BRIC’S med flere. Som medlem av SAS EuroBonus få du 50 EuroBonus poeng for hver 100 kr du handler for i  butikkene. Foreløpig gjelder dette gjelder ikke på Morris.no.

Du kan tjene poeng på hele sortimentet, og du må registrere ditt EuroBonus medlemskort når du handler, det er ikke mulig å registrere kortet for poeng i etterkant. For at kjøpet ditt skal registreres for poenginntjening må du dra ditt vanlige EuroBonus medlemskort (uten betal funksjon) i bankterminalen før du betaler.

 

Betaling  med kredittkort hos Morris

Vi kan anbefale å varene med co-branded kredittkort som gir bonusopptjening hos SAS.

Helgetilbud torsdag 29 juni 2017 torsdag 26 oktober 2 november 2017

Man opptjener SAS Eurobonus poeng på alle SAS flighter. Dersom man benytter et co-branded kort fra enten SAS Mastercard eller SAS American Express, vil man i tillegg opptjene Eurobonus ekstra poeng fra 10-20 poeng pr NOK 100 brukt på billettkjøp, avhengig av korttype.

Har du ikke et vanlig EuroBonus medlemskort bestiller du det på sas.no. Logg inn, velg Min EuroBonus/ Bestill nytt kort / og velg «Ekstra kort»

De poengene du tjener på kjøpet blir overført til din EuroBonuskonto 22 dager etter kjøpet. Om du registrerte ditt EuroBonuskort ved kjøpet, men savner poengene etter 22 dager kan du gjøre en etterregistrering ved å laste opp din kvittering her: https://eurobonus.shopping/service/ 

%d bloggere liker dette: