Flyselskap

Lufthansa setter inn jumbo-jet på Frankfurt – Berlin

setter inn jumbo

Kampen om de reisende fra Berlin forsetter. Etter at Air Berlin må innstille driften tidligere høst, har mange flyselskaper meldt sin interesser for å trafikkere den tyske hovedstaden.

I vinterprogrammet vil Lufthansa-gruppens flyselskap tilby over 700 000 ekstra seter på flyreiser innenriks i Tyskland. Dette er et svar på den sterkt økende, og kontinuerlig høye etterspørselen etter Air Berlins konkurs. På en rekke ruter har Lufthansas flyselskaper økt sin kapasiteten mellom september 2017 og mars 2018 med totalt 25 prosent. På enkelte ruter så mye som 60 prosent på enkelte ruter. Dette erstatter cirka 45 prosent av Air Berlins tidligere kapasitet.

Setter inn jumbo-jet mellom Berlin og Frankfurt

Lufthansa setter inn Boeing 747-400 mellom Frankfurt og Berlin-Tegel i november og desember. Jumbojeten vil trafikkere de to byene omtrent 90 ganger før jul. I fremtiden planlegger Lufthansa utelukkende bruke den største versjonen av Airbus A321 på ruten. Flyet med kapasitet på 200 passasjerer vil bli benyttet mellom hovedstaden og selskapets viktigste knutepunkt Frankfurt når det er mulig.

setter inn jumbo

 

Austrian Airlines vil tilby 14 ekstra ukentlige flyvninger mellom Wien og Berlin-Tegel, samt 14 ekstra flyvninger mellom Wien og Düsseldorf, mens Swiss vil tilby 21 ekstra flyvninger mellom Zürich og Berlin-Tegel, samt 15 ekstra flyvninger mellom Zürich og Düsseldorf .

For å etterkomme etterspørselen på de travleste dagene i oktober brukte Lufthansa-flyselskapene interkontinentale fly til rutene mellom Berlin-Tegel og gruppens fire hubber (München, Frankfurt, Zürich og Wien.)

Lufthansa vinterplan inneholder også to nye langdistanse destinasjoner. Siden november 2017 har Lufthansa hatt direkterute fra Berlin til New York fem ganger i uken, og fra Düsseldorf til Miami tre ganger i uken.

Star Alliance

Du opptjener SAS EuroBonus poeng på alle rutene til Lufthansa-gruppens medlemmer (Swiss, Lufthansa, SN Brussels og Austrian).

 

%d bloggere liker dette: