Flyselskap

SAS: Fortell oss hvor du vil reise – vi gir deg en god pris

Fortell oss hvor

SAS Now-or-never er blitt et høydepunkt på torsdagen for mange, nesten sidestilt med fredags tacoen. Nå kan du være med å bestemme hvor neste ukes ferd går.

Hver torsdag mellom klokken 18.00 og 24.00 er det Now or Never-priser på sas.no. Nå vil SAS invitere deg til å stemme på neste ukes destinasjon(er), og tilby deg en skikkelig god pris til ditt drømmereisemål.

Gjennom hele helgen kan du stemme på din favorittdestinasjon. Torsdag den 7. desember legger SAS ut billetter til en ekstra god pris til de stedene som har fått flest stemmer.

Du får også ekstra tid til å bestemme deg på torsdag. Da er det utvidet “åpningstid” i kiosken, bestill fra klokken 12-24.

Hva skal du stemme, fortell oss hvor du vil reise?

SAS er Nordens største børsnoterte fly- og reisekonsern og tilbyr flyreiser med utgangspunkt fra Nord-Europa. Scandinavian Airlines flyr internt i Skandinavia og til og fra destinasjoner i Europa, Nord-Amerika og Asia. SAS er medlem og en av grunnleggerne av verdens største flyallianse – Star Alliance.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

 

SAS ble stiftet i 1946 og er Skandinavias foretrukne flyselskap. SAS flyr til mer enn 100 destinasjoner i Skandinavia, Europa, USA og Asia. SAS er en av de stiftende medlemmer av verdens største globale flyselskaps allianse – Star Alliance ™.

Betaling av reiser hos SAS

Vi kan anbefale å betale reisen med kredittkort som gir bonusopptjening hos SAS eller annen partner.

Helgetilbud torsdag 29 juni 2017 torsdag 26 oktober 2 november 2017

Man opptjener SAS Eurobonus poeng på alle SAS flighter. Dersom man benytter et co-branded kort fra enten SAS Mastercard eller SAS American Express, vil man i tillegg opptjene Eurobonus ekstra poeng fra 10-20 poeng pr NOK 100 brukt på billettkjøp, avhengig av korttype.

Hold deg oppdatert på det som skjer i luftfartsbransjen, følg Peter Fox på Facebook

Følg Facebook-gruppen flightdeals.no

 

%d bloggere liker dette: