Flyselskap

Qatar Airways setter inn Qsuites til USA

Qsuites til USA

New York og Washington er etter London og Paris de neste to destinasjonene for Qsuites hos Qatar Airways. Qsuites er en den nye Business Class til flyselskapet fra Doha, som blir installert  i alle selskapets Boeing 777-er og Airbus A350-er.

De suitene er utstyrt med dør og kan konfigureres til størrelsen på reiseselskapet.

Qsuites settes inn fra 16. desember på ruten til New York, og en måned senere følger Washington. Til nå har Qatar fem fly hvor det er installert Qsuites.

Qsuite

Qsuites til USA

 

Det første flyet som er ombygd og har fått installert Qsuite er registrert som. A7-BED, hvor A7 er landskoden for Qatar, og BED er registreringsnummeret på flyet. Flyet er en Boeing 777-200, og ble førstegangs registret hos Qatar Airways 28 oktober 2014.

Qsuites

Qsuite er patentert av Qatar Airways, og har bransjens aller første dobbeltseng tilgjengelig i Business Class. Utstyrt med skyvedørs paneler som lar seg stue bort, slik at passasjerene i tilstøtende seter kan lage seg sitt eget private rom. Justerbare paneler og bevegelige TV-skjermer på fire midtseter tillater kolleger, venner eller familier som reiser sammen for å forvandle sin plass i en privat suite, slik at de kan jobbe, spise og sosialisere sammen. Disse nye funksjonene gir den ultimate og tilpassede reiseopplevelsen. Og den gjør det mulig for passasjerene å skape et miljø som passer sine egne unike behov.

%d bloggere liker dette: