Flyselskap

SAS lanserer SAS Go Light til USA for reisende med kun håndbagasje

SAS Go Light til USA

Fra og med 14. desember er det mulig for reisende med SAS å velge SAS Go Light på alle SAS flygninger fra Skandinavia til USA. SAS Go Light er et etterspurt alternativ for reisende som kun har med håndbagasje på flyreisen, og ikke har behov for muligheten til fleksibel ombooking.

SAS Go Light, som tilbys i tillegg til SAS Go ble lansert på SAS europeiske ruter i 2015. Dette ble så vellykket at dette tilbudet utvides til å gjelde USA. SAS Go, SAS Plus og SAS Business kommer til å gjelde som tidligere.

Om man i etterhånd, etter å ha kjøpt en SAS Go Light billett, så kan man kjøpe tilleggstjenester som eksempelvis innsjekket bagasje fra tidspunktet fra bestilling til flyavgang.

SAS Go Light er tilgjengelig på alle SAS flygninger fra Norge, Sverige, Danmark til New York, Chicago, Boston, Miami, Washington, Los Angeles och San Fransisco.

SAS Go Light og SAS Go gir samme EuroBonuspoeng og service ombord. Det samme gjelder reglene for ombooking og refusjon.

SAS Go Light til USA

SAS ble stiftet i 1946 og er Skandinavias foretrukne flyselskap. SAS flyr til mer enn 100 destinasjoner i Skandinavia, Europa, USA og Asia. SAS er en av de stiftende medlemmer av verdens største globale flyselskaps allianse – Star Alliance ™.Sammen med våre partnere flyr vi til mer enn 1300 destinationer i   191   land verden over.

SAS er Nordens største børsnoterte fly- og reisekonsern og tilbyr flyreiser med utgangspunkt fra Nord-Europa. Scandinavian Airlines flyr internt i Skandinavia og til og fra destinasjoner i Europa, Nord-Amerika og Asia. SAS er medlem og en av grunnleggerne av verdens største flyallianse – Star Alliance – og kan sammen med 27 partnere tilby over 1300 reisemål i 192 land.