Flyselskap

KLM kansellerer 94 avganger på grunn av snø vær

KLM kansellerer

KLM må skuffe passasjerer på 94 av selskapets avganger søndag morgen og formiddag på grunn av dårlig vær.

Det er spesielt i morgen timene at det er begrenset start og landingskapasitet på Schiphol, rapporterer en talsmann for KLM.

Passasjerene informeres og omdirigeres av flyselskapet. Reisende kan oppleve forsinkelser hele dagen på søndag. KLM anbefaler dem å holde øye med dagens avgangs- og ankomsttid.

På grunn av den stormfulle og snødekte dagen har KNMI-koden blitt satt til oransj. Temperaturen kan falle til -5 grader på søndag.

KLM kansellerer – i øyeblikket er følgende ruter kansellert

  • KL 1147 / KL 1148 til og fra Oslo lufthavn.
  • KL 1185 / KL 1186 til og fra Bergen lufthavn Flesland.
  • KL 1197 / KL 1198 til og fra Stavanger lufthavn Sola.
  • KL 1203 / KL 1024 til og fra Stavanger lufthavn Sola.

 

Om Air France-KLM

Air France-KLM-konsernet er et stort, globalt selskap med en sterk europeisk base. Konsernets hovedområder er passasjertransport, cargo og vedlikehold av fly. Air France-KLM er den ledende gruppen når det gjelder internasjonal trafikk med avreise fra Europa. I 2017 tilbyr konsernet kunder tilgang til et nettverk av 328 destinasjoner i 118 land, takket være de fire flyselskapene Air France, KLM Royal Dutch Airlines, Transavia og HOP! Air France. Med en flåte på 534 fly i drift og 93,4 millioner passasjerer i 2016, opererer Air France-KLM opp til 2,300 daglige flyvninger, hovedsakelig fra sine nav i Paris-Charles de Gaulle og Amsterdam-Schiphol. Programmet Flying Blue er et av de største i Europa med over 27 millioner medlemmer.

Air France-KLM og partnerne Delta Air Lines og Alitalia driver det største transatlantiske fellesforetaket med over 270 daglige flyvninger. Air France-KLM er også medlem av SkyTeam-alliansen som har 20 medlemsselskaper og som tilbyr kunder tilgang til et globalt nettverk av over 17,000 daglige flygninger til mer enn 1,060 destinasjoner i 177 land.

 

%d bloggere liker dette: