Article

La taxfree-favorittene dine stå ferdigpakket

Taxfree-favorittene

Det starter ved at du velger hvilken flyplass du ønsker å hente varene, og om du skal hente ved avreise eller ankomst. TRN har ulikt utvalg avhengig av hvilken flyplass. Derfor er det viktig at du velger flyplass før du legger ting i handlekurven!

Når du har funnet de varene du ønsker å hente på flyplassen, trenger selskapet litt informasjon om deg. Fyll ut ankomsttid, navn, e-post og telefonnummer. Så fort selskapet mottar bestillingen pakker de posen din, uansett når det er på døgnet.

Om selskapet

Travel Retail Norway (TRN) er et norsk selskap, med norske og tyske eiere. De har drevet taxfreebutikker og Travel Value-butikker ved Avinor sine største flyplasser siden 2005. I dag er selskapet tilstede i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim og Kristiansand. Vår viktigste oppgave er å drive ansvarlig salg og god service til reisende på Avinor sine flyplasser og å skape inntekter for Avinor og det norske samfunnet.

%d bloggere liker dette: