Flyselskap

Norwegian åpner ny direkterute fra Bergen

direkterute fra Bergen

Det er nettutgaven av Bergens Tidende som bringer denne nyheten søndag kveld. Til våren blir det mulig å fly direkte fra Bergen til Spanias hovedstad, Madrid.

Ruten lanseres mandag og har oppstart 29. mars, med to ukentlige flyginger. Eksisterende fly fra Madrid-basen og spansk personell skal drifte den nye ruten.

Madrid er hovedstaden og den største byen i Spania og den autonome regionen Madrid. Byen har over 3,3 millioner innbyggere og i storbyområdet bor det om lag 6,5 millioner mennesker. Dette gjør den til den tredje største byen i EU. Madrid ligger midt i Spania på 667 meter over havet og dekker et areal på 604,3 km².

Byen ligger på den vestre bredden av elva Manzanares.

Direkterute fra Bergen er bærekraftig

Bergen Reiselivslag har lenge ønsket seg direktefly til Madrid, ettersom SAS la ned sommerruten sin for noen år siden.

Etterspørselen er stor fra spanjolene. Vi gjør det ikke bare for bergensere som kan reise ut fra Bergen, men for å fremme Norge og Bergen som destinasjon, sier Thomas Ramdahl, kommersiell direktør i Norwegian.

Om Norwegian

Norwegian ble grunnlagt i 1993 og er det sjette største lavprisselskapet i verden med rundt 7000 dedikerte medarbeidere. Vi tilbyr rundt 500 ruter til mer enn 150 reisemål i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Asia, Karibia, Sør-Amerika og USA.

%d bloggere liker dette: