Article

Ving flyr fra Torp til Tenerife

Ving flyr fra

Vinteren 2018/2019 flyr Ving igjen fra Torp til populære Tenerife.

30. september blir første mulighet til å fly fra Torp til den største og mest folkerike av Kanariøyene. Tenerife er et yndet reisemål blant nordmenn, og i følge Norges største reisearrgangør er det svært mange av deres gjester som velger seg nettopp denne øya.

– I fjor reiste over 400.000 norske turister til Kanariøyene, og vi i Ving sender over 250 000 nordmenn dit denne vinteren. Vi er svært fornøyd med å få på plass en maskin fra Torp til Tenerife neste vinter, sier informasjonssjef i Ving, Siri Røhr-Staff.

Over 90 prosent av alle Vings charterreiser vinterstid går til Kanariøyene, spesielt Gran Canaria og Tenerife.

– Tenerife har reisemål og hotell som passer de aller fleste behov og lommebøker. Flytiden er kort og været er stabilt. Noe av det aller beste med øya er kontrastene. Høye fjell, dype daler, svarte strender og grønne skoger, og alt toppet med vulkanen Teides unike månelandskap. Denne øya har veldig mye å by på og passer for alle typer feriegjester, sier Røhr-Staff.

Ving fly fra Torp – slik velger du riktig reisemål på øya

Playa de las Americas er antakeligvis det mest allsidige reisemålet. Her har du det meste; fine strender, mange aktiviteter, shopping, restauranter, barer og nattklubber. Et stort hotellutvalg og gode shoppingmuligheter i sentrum. Kort sagt, et reisemål som appellerer til de aller fleste

Los Cristianos ligger ikke langt fra Playa de las Americas, men her er det en litt annerledes atmosfære. Den lille byen har flere koselige smågater med gode restauranter og hyggelige butikker, og passer godt for voksne og de som er ute etter mer genuine ferieopplevelser.

Puerto de la Cruz er stedet du bør velge om du vil oppleve kanarisk hverdagsliv og atmosfære på sitt beste. Reisemålet ligger helt i bunnen av den frodige og vakre Orotavadalen. Der finnes også de kjente saltvannsbassengene Lago Matianez.

Playa Paraiso passer perfekt for deg som foretrekker avslappende hotelliv. Området består av en sandstrand, en husklynge og en lokal bodega. Ta beina fatt og følg stien gjennom bakgården til husene, så finner du El Puertito Stones Beach. Dette er et perfekt badested hvis du vil ta en dukkert i det krystallklare havet rett fra klippene rundt.

Guia de Isora er det en ting som gjelder – luksus. Når du reiser med Ving har du bare ett hotellvalg: The Ritz Carlton Abama. Mer trenger du heller ikke, for dette er et luksushotell av høy standard.

Santa Cruz er Tenerifes hovedstad og passer best for voksne som reiser uten barn.
Vil du utforske byen kan du begynne ved Plaza Espana og fortsette via byens smågater til den vakre markedshallen Mercado de Nuestra Señora de Africa. Den beste shoppingen finner du langs gågaten Calle de Castillo eller i et av de store kjøpesentrene.

Ving er Norges største reisearrangør med reiser til mer enn 170 reisemål i over 40 land. Ving arrangerer charterreiser, fleksible pakkereiser med rutefly, i tillegg til flybilletter og hotell for de som vil reise på egen hånd. Reisene selges via internett, telefon, i egne butikker samt utvalgte reisebyråer over hele landet.