Hotel

Scandic vokser videre i Tyskland

 

Scandic Hotels har inngått en langsiktig avtale med B&L Group om å drive et nytt stort hotell i Frankfurt. 

Det nye konferanse- og eventhotellet vil være en del av «Hafenpark Quarter» ved elven Main og nabo til den europeiske sentralbankens nye hovedkontor. Hotellet forventes å åpne i 2021.

Hotellet vil få et areal på totalt 22.000 kvadratmeter og inneholde 506 rom samt 2.000 kvadratmeter med topp moderne konferansefasiliteter og eventscene. Den største salen vil bli på hele 600 kvadratmeter og bli en av de største konferansesalene i Frankfurt. Hotellet vil dessuten inneholde restaurant og bar i tillegg til et moderne treningssenter.

vokser videre

– Frankfurt er et viktig finansielt sentrum og et globalt kommersielt knutepunkt. Noe som gjør dette til en fantastisk mulighet for Scandic Hotels, sier Michel Schutzbach, adm. dir. for Scandic i Tyskland.

– Hotellet i Hafenpark er i tråd med Scandics strategi om å ekspandere i de største byene i Tyskland. Med det andre hotellet i Frankfurt vil vi skape synergier med Scandic Frankfurt Museumsufer som åpner i februar 2018. De to hotellene komplementerer hverandre på en god måte, og sammen vil de bidra til å øke vårt operative resultat og ta markedsandeler i det tyske markedet, sier Even Frydenberg, konsernsjef i Scandic Hotels Group.

Scandic har god erfaring med å drive konferansehotell i Tyskland, blant annet gjennom Scandic Hamburg Emporio som er et prisvinnende konferansehotell. Tyskland er ledende i verden når det kommer til å arrangere messer og konferanser, og mange av de største eventene avholdes i nettopp Frankfurt.

Avtalen forutsetter at nødvendige byggetillatelser godkjennes.

Scandic er den største hotellkjeden i Norden med 15 000 medarbeidere og med et nettverk av nærmere 230 hoteller fordelt på cirka 44 000 hotellrom i drift eller under utvikling. Scandic Friends er Nordens største lojalitetsprogram innen hotellbransjen med 2 millioner medlemmer. En ansvarsfull drift er en del av Scandics DNA, og Scandic er ifølge BDCR «best hotel brand» i Norden. Scandic er børsnotert på Nasdaq Stockholm. 

%d bloggere liker dette: