Flyplass

Ny tjeneste ved Dubai Airport – Deliveroo

Deliveroo

Er du som reisende både tørst og sulten, men opplever at du ikke har tid?. På flyplassen i Dubai kan du nå bestille mat direkte til gate med DeliverooDXB.

Sulten og tørst, men du har det for travelt? Nå kan du få mat levert direkte til boarding-gaten din, takket være lanseringen av Dubai Airport og Deliveroos banebrytende levering-tjeneste på flyplassen – den første i Midtøsten.

Det nye start-up selskapet har fått navnet DeliverooDXB. Tjenesten gjør det mulig for passasjerer å bestille mat og drikke via Deliveroos app, nettside eller via linken på DXBs høyhastighets og gratis WOW-Fi-tjeneste.

Tilbudet er i første omgang tilgjengelig i Terminal 3, for reisende i A-piren. Etter en seks måneders evaluerings periode vil Dubai Airport vurdere å utvide tjenesten til å omfatte flere serveringssteder og pirer på flyplassen. Deliveroo vurderer å ta konseptet til andre internasjonale knutepunkter over hele verden.

Ved lanseringen er det 11 DXB-serveringssteder med i Deliveroo-konseptet: Costa, Giraffe, Jack’s Bar & Grill, Heineken Lounge, Carluccio, McDonald’s, Picnic, Café Chocolat, Le Pain Quotidien, Pulp og Paul.

 

Hvordan Deliveroo fungerer ?

Deliveroo
Skjermdump fra App-store

Så hvordan fungerer det? Alt du trenger å gjøre er å …

1) Last ned appen Deliveroo
2) Velg mat og drikke
3) Skriv inn gate-nummeret ditt ved utsjekking
4) Slapp av mens maten din er levert!

%d bloggere liker dette: