Flyselskap

Norwegian lanserer rute mellom Korsika og København

korsika

Norwegian lanserer ny rute til Bastia på øyen Korsika i sommerprogrammet 2018. Ruten vil ha en ukentlig avgang. Norwegian øker også antall avganger på flere av selskapets mest populære sommerruter fra København.

Korsika blir et nytt Norwegian reisemål fra Københavns flyplass. Om sommeren 2018 flyr flyselskapet til det franske Middelhavet en gang i uken. Korsika, som ligger nord for Sardinia, og tilbyr sine turister et vell av kulturtilbud kombinert med klassiske sol og strand opplevelser. Norwegian skal betjene ruten fra april til oktober 2018.

[accordions handle=»pm» space=»no» icon_color=»#dd3333″ ]
[accordion title=»Om Korsika» ]Korsika er en fransk øy og region i Middelhavet vest for Italia og like nord for Sardinia. Øya har hatt fransk styre siden 1769. Opprinnelig var øyen bebodd av ligurere; på kysten ble etruskiske, greske og kartagiske handelskolonier grunnlagt. På 400-tallet f.Kr. kom øya under kartagerne. På 200-tallet f.Kr. ble øya underlagt romerne. Øyen har tidligere tilhørt bystaten Genova som solgte øya til Frankrike i 1768 for å betale ned gjeld. Napoléon Bonaparte er den mest kjente personen fra Korsika.[/accordion]
[/accordions]

Korsika og andre populære sommer destinasjoner

Norwegian oppgraderer også antall avganger til flere populære feriedestinasjoner. Om sommeren flyr selskapet fra fire til seks ukentlige avganger til den greske øya Kreta, og fra tre til seks avganger til den italienske Pisa. Selskapet legger også på en tredje ukentlig frekvens til Sicilia, og kroatiske Split vil bli betjent tre ganger i uken til to ganger i fjor.

Til slutt vil Norwegian tilby to ukentlige avganger til henholdsvis Sardinia, Kypros og Portugal Faro når sommerprogrammet starter. Disse rutene fløy Norwegian bare i høysesongen
i fjor.

«Vi er glade for å tilby våre danske passasjerene en ny rute til Korsika og flere avganger til noen av våre mest populære sommerreisemålene. Nye ruter og flere avganger gir flere valg og større fleksibilitet, noe som er viktig for våre passasjerer. Vi er veldig glade for å ønske våre danske gjester velkommen med oss ​​i vår moderne fly med gratis WiFi «, sier Thomas Ramdahl, kommersiell direktør i Norsk.

.

%d bloggere liker dette: