Flyselskap

Norwegian feirer tre millioner

Norwegian feirer

Norwegian har akkurat rundet en milepæl med tre millioner passasjerer på ruten mellom København og London-Gatwick. London er en av Norwegian mest populære ruter for både fritids- og forretningsreisende, og flyselskapet tilbyr seks daglige avganger fra København.

Norwegian har nådd en milepæl i Danmark. Tre millioner passasjerer har nå fløyet på selskapets rute mellom København og London siden ruten åpnet i 2009. London-ruten var en av de aller første fra basen i København, hvor selskapet i dag har ruter til 60 destinasjoner over hele verden.

«Vi har nådd en annen milepæl, nå har tre millioner passasjerer fløyet ruten mellom København og London. Hovedstadene i begge land er populære destinasjoner for storbyelskere, og danskerne er også ivrige etter å besøke London i juleferien.»

Thomas Ramdahl, kommersiell direktør hos Norwegian.

Viktig rute for forretningsreisende

Ruten er ikke bare populær blant turister som ønsker å oppleve København og Londons mange attraksjoner. Begge storbyene har også mange forretningsreisende som bruker ruten hver eneste dag. Norwegian har opplevd en betydelig økning i forretningsreiser. Nesten 30 prosent flere forretningskunder å velge det norske flyselskapet på London-ruten sammenlignet med fjoråret.

«Ruten er en av våre viktigste forretningsruter fra København, og vi har opplevd en stor økning i antall forretningsreisende i år. Vi føler at selskapene ønsker å reise med et flyselskap som gir god komfort til en gunstig pris, og vi ser frem til å ønske oss velkommen til flere forretningsreisende ombord med oss ​​i fremtiden, sier Thomas Ramdahl.

Mer om ruten

Norwegian flyr i dag til 40 destinasjoner over hele verden fra London-Gatwick. Flere av de direkte flyene fra København til London samsvarer godt med langdistanseavgangene herfra. Det gir danske passasjerer enda flere reisemuligheter. Norsk har lansert nye lange ruter til Denver, Seattle, Chicago og Austin i USA, samt Singapore og Argentina fra London-Gatwick i 2017.