Flyselskap

Widerøe innstiller ruter – manglet«crew»

julebilettene manglet crew

Vi har kansellert enkelte ruter fordi vi har manglet «crew».

Informasjonssjef Silje Brandvoll i Widerøe melder lørdag formiddag om at ingen flyavganger og flyankomster på flyplassene på Helgeland er kansellert på grunn av vær og vind.

Men hun maner samtidig til tålmodighet hos de reisende lille julaften.

– Generelt ser vi at det blir en del forsinkelser utover lille julaften. Folk må møte opp som normalt, men samtidig smøre seg med tålmodighet. Vi har kansellert enkelte ruter fordi vi har manglet «crew». Årsaken er at vi hadde en krevende fredag, med mye folk som var ute på reisefot, en del dårlig vær og også en annen type passasjerer enn normalt, vil jeg si. Ekstra mye barn og folk som generelt kanskje ikke er så vant til å fly. Da tar ting litt ekstra tid.

Manglet crew – travel periode

Og mye bagasje. Og en del «de-icing». Til sammen så skapte dette forsinkelser, som igjen betyr ekstra og pålagt hviletid for mannskapet, som igjen fører til forsinkelser i dag. Vi skal gjøre det vi kan for å få folk fram, men det vil nok ta en del tid, og vi regner med at vi må fly ganske til ganske sent i kveld, sier Brandvoll.

Om Widerøe

Widerøe AS er eier av datterselskapene Widerøe Ground Handling, Widerøe’s Flyveselskap, Widerøe Technical Services og Widerøe Internet. Til sammen teller selskapet 3000 stolte og engasjerte medarbeidere. WGH håndterer bakketjenester på 42 lufthavner i Norge og vi flyr til 45 destinasjoner i inn- og utland.

Widerøe er et annerledes luftfartsselskap. Selskapet har et evig engasjement for å knytte steder og folk sammen, og strekker oss for folks mulighet til å skape og bo hvor de vil. Dette har mantra i over 80 år og selskapet skal strekke oss så langt det er mulig for å gi alle et godt tilbud. Widerøe skaper muligheter mellom små og store steder.

%d bloggere liker dette: