Article

Luksus-spaet The Well: Kåret til best i hele Nord-Europa

The Well

Reisearrangører og gjester har utpekt det norske luksus-spaet The Well på Kolbotn til det beste i hele Nord-Europa.  Det er klart vi blir begeistret, sier daglig leder Espen Braaten.

The Well åpnet sine dører i desember 2015 og har fått et solid fotfeste i den norske spa- og velværebransjen. I fjor hadde spa-anlegget 63.000 gjester, og i år er håpet at dette tallet skal passere 100.000.
– Vi er svært fornøyd med den store interessen vi blir møtt med. The Well leverer fortsatt negative tall i regnskapet som planlagt, men vi har budsjettert med break even i vårt fjerde driftsår, sier Espen Braaten.

Prisvinneren

Nylig ble The Well i sterk konkurranse fra spa-anlegg i Baltikum, Skandinavia og England utpekt som best i Nord-Europa.

The Luxury World Hotel and Spa Awards er en årlig kåring av de beste fasilitetene verden over. Tusenvis av både kunder og reiseliv-representanter med interesse for spa er med i stemmegivningen, basert på kvaliteten på fasiliteter og service.

Les mer om prisen her: http://www.luxuryspaawards.com/winners/2017-spa-awards.

Om Spa

Spa, tidligere ofte kalt badested, kurbad eller badeanstalt, er tradisjonelt et sted der det finnes vann med antatt helsebringende egenskaper. Dette er vanligvis mineralvann eller varme kilder.

I dag brukes betegnelsen gjerne om et luksushotell eller feriested som ligger i nærheten av en spesiell vannkilde, eller som tilbyr massasjebad eller andre former for hydroterapi til sine gjester. Spa er i dag en internasjonal betegnelse på en moderne kurbadvirksomhet som omfatter streng diett for sunt kosthold, pleie av kroppen, massasje, avslapning og fysisk og mental mosjon.

I dagens Skandinavia som i en rekke andre land har virksomheten til de gamle kurbadene fått en oppblomstring under betegnelsen spa.