Article

Celebrity Cruises lanserer Europa sesongen 2019

Celebrotu Cruises

Sommeren 2019 vil Celebrity Cruises tilby seilinger med fem fantastiske skip i Europa, inkludert det aller nyeste skipet, Celebrity Edge.

Med stopp i 27 forskjellige land, overnatting i 16 byer, og besøk i mer enn 90 anløpshavner – inkludert tre splitter nye destinasjoner finnes det ingen bedre måte å oppleve Europa på!

Vi er svært stolte over å kunne tilby Celebrity Edge i Middelhavet sommeren 2019. Skipet er selskapets nye storsatsing og lanseres i desember 2018. Vi har også en ny og ekspansiv seilingsplan som inkluderer tre helt nye og attraktive havner sier Ellen Stebekk, markedssjef Norden Celebrity Cruises. Nauplion i Hellas er en sjarmerende kystby med gresk øy-følelse, Santa Margherita i Italia er en pittoresk badeby på Amalfiekysten ved Portofino og Rijekka i Kroatsia er en sjarmerende by rik på kultur og historie, og landets tredje største by.

Med Edge etablerer selskapet en helt ny skipsklasse. Skipet vil endre cruiseopplevelsen med nytt banebrytende design og teknologi. En av de største nyhetene blir blant annet «Magic Carpet». Dette blir en gigantisk bevegelig glassveranda som forflytter seg mellom dekk 2 og dekk 16. Selskapet har også fått hjelp av anerkjente navn; Arkitekten Tom Wright har designet noen av verdens mest ikoniske bygninger, og Kelly Hoppen er en berømt og ettertraktet interiørdesigner.

Celebrity Edge

Celebrity Edge vil i hovedsesongen tilby to ulike 7-netters seilinger fra Barcelona og Roma, disse seilingene kan kombineres til en lang 14- netters seiling. På våren tilbys også 10 og 11- netters seilinger. Edge vil også seile til de to nye destinasjonene Nauplion og Santa Margherita.

Celebrity Reflection
Denne sesongen vil Celebrity Reflection tilby 8 og 12-netters seilinger i Nord-Europa, Skandinavia, De Britiske øyer, Island og Russland, med Dublin som hjemmehavn, men også med noen seilinger fra Amsterdam.

Celebrity Constellation tilbyr 9 og 10-netters seilinger fra Venezia og Roma til destinasjoner som Kroatsia, Franske rivieraen, Italia og Spania. Disse cruisene kan kombineres til en lang rundreise i Europa. I hovedsesongen vil det også tilbys 3 rundturer til Hellas og skipet vil også i løpet av sesongen besøke den nye destinasjonen Rijeka i Kroatia.

Celebrity Silhouette
Celebrity Silhouette vender tilbake til Southampton i 2019 for å tilby en rekke seilinger med varighet fra 3 til 14-netter. Skipet har unike seilinger til Russland, Irland, Island og og de Norske Fjorder.

Celebrity Infinity
I 2019 kommer Celebrity Infinity tilbake til Europa for første gang siden 2014, og tilbyr 7 til 12-netters seilingsruter fra Roma og Venezia med besøk i populære havner i Italia, Malta, Hellas og Kroatsia.