Flyselskap

SAS COO har forstått utfordringene

SAS COO

I et veldig hjertelig kronikk-innlegg til nettstedet check-in.dk deler SAS sjef Lars Sandal Sørensen sine tanker.

Året 2017 har vært et veldig spennende år i bransjen og spesielt for SAS. I løpet av året har SAS levert et rekord-resultat i antall passasjerer ombord, gode økonomiske resultater og mange spennende produkter. Våre dyktige kolleger i SAS kan være stolte av resultatene vi sammen har levert. Det har bidratt til å registrere mange fornøyde og lojale kunder i SAS.

Lars Sadal Sørensen, SAS COO.

Året har også tilbudt en etterlengtet luftfartsstrategi, som blant annet vil styrke dansk luftfart. Men 2017 tilbød også et år da konkurransen ble enda «tøffere» og flere flyselskaper i Europa gikk konkurs.

SAS COO – tanker om 2018

Neste år blir et nytt spennende år. Det blir året hvor mange strategier får vinger, og det gjør året mer interessant – også fra dansk perspektiv. Luftfartsstrategien, som ble presenterer sommeren 2017, må forvandles fra strategi til virkelighet. Konkurransen er skjerpet, og vi lanserer nye produkter og ikke minst nye fly. Også for SAS blir 2018 året der mange strategiske hensyn og tiltak blir virkelighet.

Konkurransen i flybransjen er komplisert, og vil nok bare være enda vanskeligere i 2018. Derfor var det også en glad dag for SAS og for alle våre kolleger at vi i desember kom med årets kvartalsrapport og årsregnskap. Det var SAS beste resultat på over 20 år, og tredje år i tråd med gode tall, og vi vil være stolte av det. Men selv om det går fremover akkurat nå, vil konkurransen bli tøffere og de mange hurtige endringene i bransjen vil fortsatt utfordre flyselskapene.

Les hele innlegget på: check-in.dk

%d bloggere liker dette: