Flyselskap

Takk for det gamle – godt nyttår !

takk for det gamle

Teamet bak peterfox.no vil på årets siste dag til å si takk for det gamle. Det har vært et flott år. Det har vært en fornøyelse å kunne bringe dere nyheter, reportasjer og reisetilbud direkte hver dag. Takk for ditt engasjement.

Peterfox.no har hatt et godt år der vi har nok en gang bevist at vi er det blant norges største nettsted for frequent travlers og andre som er interessert i reiser. Våre daglige artikler leses av fler og fler. Det er nettopp derfor vi lover at vi skal publisere interessante artikler 365 dager i året.

Sammen med nettstedet thepointsguy.com var vi det eneste mediet som var i Doha, da Qatar Airways lanserte sin Qsuite på ruten mellom Doha og London.

takk for det gamle

Vi har også fått erfare at noen kommer, og noen går. AirBerlin, Alitalia og Monarch har takket for seg. 2 dager før vi skriver slutten av 2017 måtte FlyViking kaste inn håndkle. Hva 2018 bringer vet kun den som følger med.

Takk for det gamle

I morgen er det tradisjon tro duket for nyttårs-salg hos flere av flyselskapene. Vi følger med for deg.

Redaksjonen hos peterfox.no vil også rette en stor takk til våre samarbeidspartnere som vi har et aktivt og godt forhold til. Uten dem kunne vi ikke komme opp med de raske nyhetene, ukentlig reisetilbudene, vi lover at du også neste år vil kunne finne spennende arrangementer – så det er bare å holde tritt med nettstedet og Facebook gruppen flightdeals.no.

 

 

%d bloggere liker dette: