Flyselskap

Emirates er vinner av ”Årets flyselskap interkontinentalt”

3D printede A380 Emirates er vinner

For andre året på rad ble Emirates kåret til ”Årets flyselskap interkontinentalt” under den norske bransjeprisutdelingen Grand Travel Award arrangert av fagbladet Travel News.

I fjor ble den prestisjetunge tittelen delt mellom Emirates og Thai Airways. Men for 2017  år trådde det Dubai baserte flyselskapet alene opp på scenen for å motta utmerkelsen.

Prisutdelingen fant sted på Wallmans i Oslo torsdag 11. januar. Prisvinnerne velges ved at en fagjury kommer opp med nominerte i alle kategorier, før ansatte i norske reisebyråer stemmer på sine favoritter blant disse. Det er altså bransjens ansatte som kårer vinnerne i de fleste kategorier.

”Vi er ydmyke og stolte over å ha mottatt denne prisen, som også er en meget hyggelig annerkjennelse fra bransjen på at vi gjør en god jobb og leverer et kvalitetsprodukt som de trygt kan stå inne for i forhold til egne kunder.»

Terje Grue, sjef for Emirates Norge.

”Vi har opparbeidet oss en god posisjon innenfor de fleste segmenter, og har en bred distribusjonsflate. Likevel er ekspertisen og fagforståelsen fra bransjen fortsatt er en viktig brikke i vår salgs- og distribusjonsstrategi i Norge,” fortsetter Norgessjef Grue.

Emirates er vinner

Emirates er vinner – etter et godt år for Emirates i Norge

Utmerkelsen er en god avslutning på et meget positivt år for Emirates i Norge. Flyselskapet har sett sterk vekst i antall norske passasjerer i 2017, og forhåndstallene for de kommende månedene vitner om en fortsettelse på den positive trenden.

I tillegg til at stadig flere nordmenn har fått opp øynene for Dubai som feriedestinasjon, skyldes den positive utviklingen en økning i passasjerer til Thailand, Bali, Filipinene, Australia, Malyasia, Maldivene, Sri Lanka, Mauritius, Seychellene og Sør-Afrika.

Det er ikke bare eventyrlystne nordmenn som velger Emirates. Også antallet forretningsreisende øker, blant annet takket være flere nye kontrakter med store norske bedrifter.

%d bloggere liker dette: