Flyselskap

Fem destinasjoner fra Bergen med Loganair

Loganair

Det skotske flyselskapet Loganair lanserer i år to nye ruter til Manchester og Inverness. Det er nå mulig å reise med Loganair fra Bergen til fem destinasjoner i Storbritannia – Shetland, Orknøyene, Inverness, Glasgow og Manchester.

Aina Tysse, leder for Forretningsutvikling på Bergen lufthavn, er glad for å kunne ønske Loganair velkommen til Bergen. Loganair opererer nå fem destinasjoner i Storbritannia, som er relevante for både forretningstrafikk og fritidsreiser.

Vestlandet og Skottland er historisk og kulturelt nært, og den nye helårsruten til Inverness knytter disse områdene enda tettere sammen. Den nye Manchester-ruten er også gode nyheter for forretningsreisende og fotballfans. Begge rutene er viktige tillegg til det eksisterende rutenettet fra Bergen lufthavn, Flesland. Vi tror Vestlendingene vil sette pris på bredden i utvalget av skotske destinasjoner, sier Tysse.

Ruten til Inverness vil gå tirsdager, torsdager og søndager fra 10. mai, og er en direkterute og en helårsrute. Flyet til Manchester vil ha et kort stopp i Inverness, men passasjerene vil bli sittende i det samme flyet, et Embraer 145 jetfly.

Flyselskapet tilbyr også en rute til Glasgow, som startet i fjor sommer. Ruten starter 25. mai, og går til 9. september på fredager og søndager.

Lørdagsruten til Orknøyene vil gå mellom 23.juni og 18. august. Det blir to ukentlige avganger til Shetland, onsdager og lørdager, mellom 26. mai og 18. august.

Fem unike destinasjoner

Shetland og Orknøyene er øygrupper utenfor kysten av Nord-Skottland, som har uberørte strender, et bemerkelsesverdig dyreliv, gamle arkeologiske funnsteder, rik historie og et fantastisk kystlandskap.

Inverness har en flott beliggenhet ved elven Ness, i den nordlige enden av Skottlands «Great Glen». Om sommeren kommer mange på jakt etter sjøuhyret Nessie, men området i seg selv er også verdt et besøk, om man velger et cruise på Loch Ness eller et måltid i en av byens utmerkede restauranter.

Glasgow er et mekka for shopping, kultur og sportsinteresserte, perfekt for en weekendtur med fantastiske restauranter, pulserende natteliv, førsteklasses shopping og turistattraksjoner for hele familien.

Videre sør gir Manchester en uovertruffen blanding av historie og kultur gjennom museer, gallerier og kunstsentre – samt to av verdens mest profesjonelle fotballag. Det er et av de mest spennende stedene i Storbritannia å besøke akkurat nå, og Loganair ønsker alle varmt velkommen.

Fullservice-merket Loganair

“Dette er vår største satsning fra Bergen, og den gir passasjerene det bredeste utvalget av reiser til Storbritannia, forteller Kay Ryan, kommersiell direktør i Loganair.”

Enten det er en forretningstur, en weekendtur, en fotball-tur eller et eventyr rundt Skottlands høyland og øyer – Loganair er flyselskapet for deg.»

“Vi har fløyet mellom Storbritannia og Bergen i syv år under vår tidligere franchise med Flybe – som mange passasjerer vil huske, forteller Kay Ryan. Nå vil vi fly rutene selv under vårt eget merke, og tilby mer inkludert.

De nye rutene er allerede tilgjengelige for bestilling på www.loganair.co.uk eller 0344 800 2855, med priser som starter fra 1050 NOK. Inkludert i prisen er 20 kg bagasje, service om bord og en varm skotsk velkomst.

“Du vil se våre unike fly i luften, om ganske kort tid», avslutter Kay Ryan.

Om Loganair

Loganair, Skottlands flyselskap, betjener 28 destinasjoner i Storbritannia og internasjonale ruter til Dublin og Bergen. Flyselskapet opererer over 1000 fly hver uke med en flåte på 30 fly som spenner mellom 8og 50 seter. Selskapet transporterer rundt 800 000 passasjerer hvert år. Les mer på www.loganair.co.uk

%d bloggere liker dette: