Flyselskap

Emirates lanserer flere daglige avganger til Auckland via Bali

avganger til Auckland

Emirates utvider tilbudet til den populære feriedestinasjonen Auckland i New Zealand via Bali i Indonesia. Fra 14. juni 2018 er Emirates eneste flyselskap som tilbyr daglige flyvninger mellom Bali og Auckland året rundt.

Emirates nye Dubai-Bali-Auckland-flyvning er den eneste daglige ruten mellom Auckland og Bali som opereres hele året, og bidrar til økt tilgjengelighet til en av de mest populære øyene i Indonesia. Ruten vil opereres av et 777 300 ER, med åtte seter på First Class, 42 seter på Business Class og 304 seter på Economy Class. Flyet har 20 tonn lastekapasitet.

«Dette er gledelig nytt for nordmenn. Bali er et av de mest populære reisemålene i Emirates sitt brede nettverk av destinasjoner, og flere ruter betyr økt fleksibilitet – også i sommermånedene. I tillegg får reiseglade nordmenn nå muligheten til å kombinere to flotte destinasjoner på én ferie», sier norgessjef i Emirates, Terje Grue.

Bali er regnet som en av verdens mest populære feriedestinasjoner, med sine spektakulære fjell og pittoreske strender. Mer enn fire og en halv million turister besøkte øya i 2016.

Med den nye daglige direkteruten til Auckland via Bali økes antall avganger til New Zealand til tre daglige. I dag har Emirates en daglig direkterute fra Dubai til Auckland, samt en gang daglig rute til Christchurch via Sydney. Reisende til Bali vil kunne velge mellom tre daglige flyvninger fra Dubai i sommermånedene, på ruten som i dag opereres av et Boeing 777 300-ER i en to-kabinskonfigurasjon. I vintermånedene vil selskapet tilby to daglige flyvninger, i henhold til ruteplan.

«Vi ser at interessen for Bali og Auckland øker, og ønsker derfor å etterkomme passasjerenes ønsker om et bredere tilbud til disse destinasjonene. Vi tror at daglige flyvninger mellom Auckland og Bali året rundt vil bli tatt godt imot av passasjerene våre, ikke bare i New Zealand og Indonesia, men alle land Emirates flyr fra», sier President Emirates Airline, Sir Tim Clark.

Ruten vil styrke Emirates nettverk, og bidra til ytterligere forbindelser til og fra Oslo og andre europeiske storbyer. EK450 vil fly fra Dubai 06:55 lokal tid, og ankomme Denpasar (Bali) 20:20 lokal tid. Kl. 22:00 fortsetter flyet mot Auckland, der det lander kl. 10:00 påfølgende dag.

Fra Auckland vil EK451 ta av kl. 12:40, og lande i Denpasar kl. 17:55 lokal tid. Flyet setter kursen mot Dubai kl. 19:50, og lander kl. 00:45. Dubai er knutepunktet i Emirates nettverk, og Emirates har daglige flyvninger til Oslo.

Service i verdensklasse

TripAdvisor kåret i 2017 Emirates til det beste flyselskapet i verden. Passasjerer som flyr Emirates har tilgang til trådløst nett gjennom hele flyvingen. Det prisvinnende underholdningssystemet ice byr på opptil 3000 filmer, tv-serier, musikk og podcaster. Maten lages av gourmet-kokker og vinutvalget om bord tilbyr smaker som passer de fleste ganer.

Emirates Skywards-medlemmer kan tjene opptil 17 700 poeng ved å fly Economy Class, 33 630 poeng på Business Class og 44 250 poeng på First Class tur/retur Dubai-Bali-Auckland. Medlemmer kan oppgradere fra Economy til Business mellom Dubai og Auckland fra 63 000 poeng. Se poengkalkulator her.

Emirates Skywards er Emirates lojalitetsprogram og har fire medlemsnivåer, Blue, Silver, Gold og Platinum. Medlemmer tjener poeng ved å fly Emirates eller med noen av deres partnerselskap, eller når de bestiller hotell, leiebil og andre tjenester hos spesielt utvalgte partnere. Poengene kan veksles inn i flybilletter, oppgraderinger, hotellrom, opplevelser og shopping. For mer informasjon, besøk: https://www.emirates.com/skywards

 

%d bloggere liker dette: