Flyselskap

Norwegian Reward kampanje

reward kampanje

Fordels-programmet Norwegian Rewards har et spesielt tilbud til sine medlemmer i skrivende stund. Dersom du bestiller innen søndag 11. mars 2018 kan du få inntil -20% i rabatt.

Rabattkoden «NORDICSALE» er som nevnt gyldig frem til og med søndag 11. mars 2018. Rabatten gjelder for reiser i tidsrommet 4. april – 10. juni 2018.

 

Norwegian er det sjette største lavprisselskapet i verden og opererer i 2016 med godt over 400 ruter, både på kort- og langdistanseruter. Sammen med SAS står Norwegian for den største delen av intra-nordiske flyvninger, men etableringen av baser utenfor Skandinavia står for en stor andel av selskapets vekst.

På tross av at Norwegian er et lavprisselskap tilbyr de også et fordelsprogram: Norwegian Reward! Programmet har eksistert siden 2007, men med utviklingen gjort de siste årene er det verdt å ta et nytt blikk på hvilke fordeler man nå kan oppnå.

Norwegian Reward kampanje gir deg valuta

CashPoints kan opptjenes og brukes på alle Norwegians flyvninger. Man tjener CashPoint på netto billettpris og man kan bruke CashPoints Norwegian Rewardtil hel- eller delbetaling av alle flybilletter, inkl. skatter og avgifter.

1 CashPoint = 1 NOK

Det betyr at man som medlem kan være sikker på at verdien av bonuspoengene ikke devalueres eller veksles mellom partnere i programmet til en uheldig vekslingskurs for medlemmet.

På flybilletter er ordinær CashPoints-opptjening 2 % på Low Fare-billetter (5 % om man betaler med Norwegian kortet) og 20 % på Flex-billetter (20 % er maksimal opptjening på flybilletter). Man kan, ved å samle rewards, tjene opp til 15 % CashPoints på LowFare billetter.

For å opptjene CashPoints på flyreiser er det viktig at du husker å legge inn medlemsnummeret ditt i bestillingen. Det er også mulig å etterregistrere CashPoints på reiser hvor du ikke hadde lagt inn medlemsnummeret ditt. Dette må gjøres senest 30 dager etter gjennomført reise.

NB! For alle flybilletter får du CashPoints basert på netto pris. Det vil si at skatter, avgifter og drivstofftillegg må trekkes fra billettprisen før man kan regne ut hvor mange CashPoints man vil opptjene. Alle eksemplene nedenfor viser original pris, deretter nettopris og opptjente CashPoints.

Vi anbefaler alltid å betale flybilletter hos Norwegian med Bank Norwegian kortet. Bruk av Bank Norwegian kredittkort gir 1 % CashPoints opptjening på all bruk. Her kan du søke om et gratis Bank Norwegian kort.

En full introduksjon til Norwegian Reward kan du lese her.

%d bloggere liker dette: