Flyselskap

SAS mobile nettsteder på topper hos Google

 

SAS er rangert helt i toppen blant flyselskapene i Norden på Googles undersøkelse over brukervennlighet og hastighet på de mobile tjenestene. Undersøkelsen er foretatt blant et hundretalls av de mest besøkte nettstedene.

SAS ble rangert «Best in Class» i kategorien Product Pages, havnet på en tredjeplass i kategorien Travel, og på topp 5 i IDG’s liste over de beste reisenettstedene.

Mobile nettsteder

I Googles undersøkelse, som omfatter 500 Europeiske nettsteder, rangeres de ti beste i reise-, detaljhandels- og reisebransjen i Norden.

mobile nettsteder
Foto: Scandinavian Traveler

Vi vet at våre kunder forventer en rask og smidig opplevelse både på den mobile hjemmesiden og på vår SAS app. Vi gleder oss over resultatet, men vi vil kontinuerlig gjøre forbedringer på SAS hjemmesider.

Annelie Nässén, Global markeds- og salgsdirektør i SAS.

SAS har det siste året gjennomført store IT-oppgraderinger. Selskapet har nå en moderne plattform som kommer vil gjøre det mulig for selskapet å komme med flere smarte innovative løsninger til glede for SAS’ reisende i fremtiden.

Om undersøkelsen

Hele undersøkelsen som har omfattet omkring 500 nettsteder i Europa, finner du her. Et sammendrag av ”Mobile Masters in Denmark, Norway and Sweden” finnes her.

SAS ble stiftet i 1946 og er Skandinavias foretrukne flyselskap. SAS flyr til mer enn 100 destinasjoner i Skandinavia, Europa, USA og Asia. SAS er en av de stiftende medlemmer av verdens største globale flyselskapsallianse – Star Alliance ™. Sammen med våre partnere flyr vi til mer enn 1300 destinationer i 191 land verden over.

%d bloggere liker dette: