Article

Hit reiser vi i påskeferien!

Hit reiser

Nordmenn reiser på påskeferie som aldri før. Bestillingene øker med 8 prosent mot i fjor.

Også i påsken er Gran Canaria er den store favoritten for de som vil reise utenlands. Storbyreiser er som vanlig populært og påskens mest bestilte storby er Amsterdam, etterfulgt av Paris og London. Inn på topplisten klatrer Malaga og Lisboa. Det viser fersk statistikk fra Ticket Feriereiser, Nordens største feriereisebyråkjede.

Reiser til varme reisemål er mest populært

Det mest populære reisemålet i påskeferien er klassikeren Gran Canaria som klatrer fra tredje til førsteplass med nesten en dobling i antall bestillinger mot i fjor.

– Mange ønsker å reise til varmere breddegrader for å få sol og bad på slutten av vinteren. Klassikeren Gran Canaria er feriefavoritten denne påsken, og for de som vil reise litt lengere er solsikre Thailand alltid populært, sier Ellen Wolff Andresen, Markedssjef i Ticket Feriereiser.

 

Amsterdam på topp blant storbyene

Storbyreiser er lokker mange og bestillingene i påsken øker med 10 prosent.

– Amsterdam er favorittstorbyen i påsken, og har en økning i bestillinger på 25 prosent sammenlignet med påsken i fjor. Direktefly fra flere steder i Norge, kort reisevei, lave billettpriser samt at byen anses som forholdsvis trygg gjør Amsterdam til et yndet reisemål, sier Wolff Andresen.

Paris er storbyen som øker mest (+ 35 prosent), så mange ser for seg å møte våren i den franske hovedstaden.

Hit reiser vi: Topp 10 påskeferien 2018

1. Gran Canaria (3)
2. Amsterdam (2)
3. Bangkok (1)
4. Paris (5)
5. London (4)
6. Alicante (7)
7. Tenerife (9)
8. Barcelona (10)
9. Malaga (14)
10. Lisboa (15)

Kilde: Ticket, bestilt t.o.m. 12.03.18, med avreise fra 24.3 – 31.3.18. Tallene i parentes viser fjorårets plassering med avreise 8.4. – 15.4.17.

 

Ticket Feriereiser er Nordens største privatreisebyråkjede som tilbyr privatreiser fra samtlige ledende charter- og reisearrangører, cruise og flyselskaper og hotell. Salget i Norge og Sverige skjer fra 73 butikker, telefon og på nett via  ticket.no og ticket.se. I Danmark skjer salget via ticket.dk, i Finland via ticket.fi og i Tyskland via airngo.de. Salgets inntekter er på ca 5,3 milliarder SEK og selskapet har rundt 330 årsansatte. Ticket Feriereiser eies av Braganza. Ticket gjør det enkelt for deg å finne og bestille reise. Gjennom kun en kontakt med oss får du overblikk av markedets brede rekkevidde. Gjennom vår høye kompetanse og servicenivå gir vi deg råd og hjelp for at du skal få den beste ferieopplevelsen.

%d bloggere liker dette: