Flyselskap

Turkish Airlines satser på Oslo lufthavn

Turkish Airlines

Tirsdag 10. april markerte Avinor og Turkish Airlines den første daglige avgangen fra Oslo lufthavn til Istanbul.

Når det tyrkiske flyselskapet nå setter inn sin Airbus 330 på ruten på permanent basis, betyr det bedret kapasitet, flere reisealternativer og Business class-tilbud for de reisende fra Oslo og ut i verden.

– Reiser til Tyrkia er på full fart tilbake, og ikke minst er Istanbul blitt et populært knutepunkt for norske reisende som skal videre ut i verden. Når Turkish Airlines nå øker kapasiteten både for passasjerer og frakt, er det svært positivt for norsk verdiskapning, sier Jasper Spruit, direktør for Trafikkutvikling i Avinor.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Vellykket markering for Turkish Airlines

Tilstede under markeringen var representanter fra Avinor og ledelsen i Turkish Airlines. Sammen med besetningen og passasjerene feiret de den første avgangen med kake, forfriskninger og snorklipping.

– Et fullverdig Business class-tilbud på denne ruten betyr at reisende fra Oslo lufthavn kan tilbys den samme servicen gjennom hele reisen. Det er med på å øke vår attraktivitet, mener Spruit, som inviterte pressen med seg inn i kabinen for å vise frem flyets fasiliteter.

Tradisjonen tro stilte Brann- og redningstjenesten opp og bidro med den tradisjonelle vannportalen før avgang til Istanbul.

Om selskapet

Turkish Airlines er det nasjonale flyselskapet i Tyrkia med hovedkontor i Istanbul. Turkish Airlines er et firestjerners flyselskap og opererer i et nettverk med ruter til 103 internasjonale og 28 nasjonale byer, tilsammen 134 flyplasser, i Europa, Asia, Afrika, og USA. Selskapets hovedbase ligger på Atatürk International Airport (IST), Istanbul, med en mindre base på Esenboğa internasjonale lufthavn (ESB), Ankara, og Sabiha Gokcen International Airport (SAW), Istanbul.

%d bloggere liker dette: