Flyselskap

Emirates oppgraderer sitt drikke tilbud i alle klasser

A380 Emirates bar drikke tilbud

Emirates nå oppdatert sitt utvalg av brennevin med en rekke premium-merker. Den nye drikke tilbudet består av et omfattende utvalg av 30 nye sprit og likører som kompletterer over 80 vin og champagner.

Emirates serverer alle typer drikke som whisky, konjakk, gin, vodka og likører gratis ombord i alle klasser og på alle ruter.

Det nye spekteret av brennevin har blitt utviklet av et internt team av eksperter. Teamet har brukt to år på å jobbe direkte med leverandører for å sikre den nye forsyningen. Emirates har investert i langsiktige partnerskap med noen av verdens beste spritleverandører, noe som resulterte i at flyselskapet tilbyr de beste ånene og eksklusive valg om bord.

Emirates nye brennevins meny består av en blanding av nisje merker som for eksempel den populære cognac fra Hennessy i alle klasser, inkludert den eksklusive Hennessy Paradis i First Class (for en begrenset periode på utvalgte ruter), den ekstremt sjeldne Hennessy Parid Impérial.

Andre merker som serveres i First Class, inkluderer Dalmore King Alexander III, den eneste single Scotch single malt whisky i verden, skapt med seks-cask finish; Belvedere luksus vodka; Johnnie Walker Blue Label Scotch Whiskey og Ron Zacapa Centenario XO som er en premium rom fra Guatemala.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Nytt drikke tilbud både i Business og  Economy

Reisende i Business Class har også gode nyheter i vente. I den ikoniske Emirates A380 Onboard Lounge, kan passasjerene nyte den 15-år gamle Glenfiddich Solera Reserve single malt whisky, en liten batch Woodford Reserve Distiller sin Select Premium bourbon, Sipsmith gin og mye mer.

Andre brennevin sorter som er tilgjengelig i Economy Class. Dewar White Label whisky, gin fra Beefeater, Russisk Standard Original Vodka, Tennessee whiskey Jack Daniels og Bacardi Carta Blanca rum – verdens beste prisbelønte rum.

Selv cocktailmenyen har blitt oppdatert med Negroni, Old Fashioned og Aperol Spritz.

I økonomiklassen er Jack Daniel whisky den mest ettertraktede sprit-typen. I Business Class er Sipsmith gin mest populært, og i First class foretrekker passasjerer Chivas Royal Salute whisky lagret i 21 år.

%d bloggere liker dette: