Hotel

Turistindustriens mest populære arbeidsplass

The Edge Housekeeping arbeidsplass

Universum-undersøkelsen gjennomføres hvert år og har som formål å kartlegge Norges mest attraktive arbeidsgivere i følge norske studenter. I 2018 sier flest studenter at dersom de skulle jobbet innenfor turisme, så ville de valgt Nordic Choice Hotels. Selskapet lander også en 16. plass blant økonomistudenter.

Hotellbransjen har gjennomgått enorme endringer de siste 15 årene, og kompetansen som trengs i dag er en annen enn tidligere. Derfor er vi helt avhengig av nye krefter, og er glade for at vi treffer så godt blant studentene. Med store vekstplaner kommer vi til å trenge stadig flere flinke folk i fremtiden, så jeg gleder meg til å treffe på respondentene på våre hoteller og hovedkontorer i Oslo og Stockholm i årene som kommer, sier Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels.

Universum er et svensk selskap som i 1988 begynte med undersøkelser for å kartlegge landets mest attraktive arbeidsgivere for studenter. I dag jobber organisasjonen i flere land, og funnene i undersøkelsene brukes til å evaluere omdømme, synlighet og attraktiviteten til ulike bedrifter nasjonalt. Dette er resultatet av målrettet jobbing, i følge selskapets HR-sjef Karin Sjøgren.

Mest populære arbeidsplass

Vi har satset stort på å øke synligheten rundt våre verdier og vår kultur de siste årene. Vi har deltatt på karrieredager ved universiteter og høyskoler, vist frem våre jobbmuligheter og medarbeidere i sosiale medier, og etablert utradisjonelle rekrutteringsmetoder som talentjakten. I tillegg ser vi at vi lykkes med løfte frem ungdommen. Åtte av 13 på NHO Reiselivs liste over unge ledere er fra Nordic Choice Hotels, og i Universum-undersøkelsen var vi topp fire blant selskaper studentene assosierer med ledermuligheter. Det er vi stolte av, sier Karin Sjögren, HR Manager i Nordic Choice Hotels.

Hun påpeker at flere av samarbeidspartnerne til Nordic Choice Hotels også er populære blant studentene.

Det er hyggelig å se et økt fokus på studentene de seneste årene, og vi vil gjerne rette gratulasjoner til alle våre samarbeidspartnere som gjorde det veldig bra på Universum-listene, avslutter Sjögren.

Universum-listene ble sluppet 3. mai 2018.

Nordic Choice Hotels er et av Nordens største hotellkonsern med over 190 hoteller og 16 000 medarbeidere. Selskapet markedsfører kjedene Comfort Hotel®, Quality Hotelog Clarion Hotel®, samt et 20-talls frittstående hoteller. Alle hoteller er miljøsertifisert etter ISO 14001.

%d bloggere liker dette: