Flyselskap

Hit reiser nordmenn i sommer

fyller ti Ny passasjerrekord Hit reiser nordmenn

Alicante, London, Malaga og Nice topper Norwegians topp 10-liste over de mest populære reisemålene fra Norge i sommer.

Strand og storby preger Norwegians topp 10-liste over de mest populære reisemålene for nordmenn i sommer.

Sol og varme

Etter en lang vinter ønsker mange nordmenn å sikre seg noen dager eller uker med godvær. Spania dominerer blant destinasjonene for de som ønsker sol og varme, med reisemål som Alicante, Malaga, Barcelona og Mallorca.

Storby

Storbyferier er også populære i sommer, med London og Berlin på årets topp 10-liste. Mange velger også en kombinasjon av storby- og strandferie og flyr med Norwegian til for eksempel Nice, Barcelona eller Roma.

Hit reiser nordmenn – Norwegians topp 10-liste:

  1. Alicante
  2. London
  3. Malaga
  4. Nice
  5. Barcelona
  6. Mallorca
  7. Split
  8. Berlin
  9. Roma
  10. Dubrovnik

* Innenriks og de nordiske landene er ikke inkludert i denne listen. Listen tar utgangspunkt i reiser som er bestilt før 11.mai 2018 for reiser i juni, juli og august 2018.

Om Norwegian

Norwegian er det sjette største lavprisselskapet i verden med over 33 millioner reisende i 2017. I dag opererer Norwegian over 500 ruter til mer enn 150 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand, Singapore, Karibia, USA og Sør-Amerika. Norwegian har en flyflåte på rundt 150 fly med en gjennomsnittsalder på 3,7 år og er blant de mest moderne og miljøvennlige flyselskapene i verden.

I 2015 ble Norwegian kåret til det mest miljøvennlige transatlantiske flyselskapet av The International Council on Clean Transportation (ICCT). Både i 2015, 2016 og 2017 har Norwegian blitt kåret til verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter, ifølge flypassasjerer som har stemt i anerkjente SkyTrax World Airline Awards.

For femte år på rad har Norwegian også blitt kåret til Europas beste lavprisselskap av SkyTrax. Norwegian har rundt 9000 dedikerte medarbeidere.

%d bloggere liker dette: