Flyselskap

SAS fornyer mangeårig avtale med Amadeus

Scandinavian Airlines (SAS) er en av Amadeus’ første flyselskapskunder, og selskapene har vært partnere i 30 år.

Nå kunngjør selskapene at de fornyer sitt mangeårige samarbeid. Avtalen inkluderer blant annet en distribusjonsavtale som garanterer at SAS’ reisebyråpartnere fortsatt får full tilgang til flyselskapets billettyper og priser gjennom Amadeus.

– Vi er glade for at vi kan fortsette det vellykkede samarbeidet med Amadeus. Våre reisebyråpartnere, både innen forretningsreiser og privatreiser, spiller fortsatt en viktig rolle i vår strategi om å tilby kundene valgfrihet når det gjelder hvor de vil bestille sin reise, sier Kati Andersson, VP Digital Sales & Distribution i SAS.

Amadeus og SAS

I tillegg til satsingen på reisebyråsektoren innebærer avtalen også at SAS fornyer samtlige Altéa-løsninger. Det inkluderer systemer for inventory, bestilling, billettering og avgangskontroll. Amadeus-teknologien støtter de strategiske forretningsprioriteringene til SAS og bidrar til å optimalisere områder som passasjerservice, revenue management og betalingsløsninger.

– Avtalen er en bekreftelse på den sterke relasjonen vi har bygget opp med SAS de siste tretti årene. I Amadeus arbeider vi kontinuerlig med innovasjon for å tilfredsstille kundenes behov. Vi skal fortsette å hjelpe SAS med å forbedre sin driftseffektivitet og forretningsstrategi, både i dag og i fremtiden.

Manuel Midon, Managing Director Northern and Western Europe, Airlines, i Amadeus.

 

Om selskapet

Amadeus’ teknologiske løsninger benyttes av de fleste aktørene innenfor den norske reiselivsnæringen til bestilling av flybilletter, hotellopphold, leiebil m.m. Bookingsystemet er en av mange tjenester som selskapet Amadeus IT Group tilbyr.

Amadeus IT Group driver transaksjons-prosesser for den globale reiselivsnæringen. Selskapet er strukturert rundt to viktige områder – Amadeus’ globale distribusjonssystem og Amadeus’ IT løsninger. Amadeus tilbyr søk, prising, booking, billettering og andre behandlingstjenester i sanntid for reisetilbydere og reisebyråer gjennom sitt distribusjonssystem. Gjennom sine IT løsninger tilbyr Amadeus også reiselivsbedrifter programvaresystemer som automatiserer prosesser som reservasjoner, lagerstyring og kontroll over flyavganger.

%d bloggere liker dette: