Flyselskap

Emirates første flyselskap med VR teknologi på nettsiden

3D printede A380 chase the sun VR teknologi

Teknologien gir kundene en 360 graders 3D opplevelse av Emirates kabiner.

Emirates har lagt ut setemodeller i 3D på Emirates.com, og blir det første flyselskapet som tilbyr virtuell virkelighetsteknologi (VR) på sin digitale plattform. Setemodellen i 3D er en visualiseringsmotor som gir en 360 graders 3D opplevelse av kabinene ombord Emirates A380 og Emirates Boeing 777, og gir kundene en mulighet til å utforske sitt sete, den romslige kabinen og Emirates tilbud og produkter ombord.

Den nye funksjonen som nå er tilgjengelig på Emirates.com, gjør det mulig for brukere å navigere gjennom kabinene Economy, Business and First Class. Man kan også ta en «tur» rundt i selskapets ikoniske Onboard Lounge og Shower Spa på Emirates A380 ved hjelp av interaktive navigasjonspunkter.

Beste brukeropplevelse om bord, på bakken og digitalt 

– Ettersom vi kontinuerlig investerer for å kunne gi våre kunder en uovertruffen reiseopplevelse ombord og på bakken, jobber vi veldig hardt for å også gi våre kunder en førsteklasses digital opplevelse. Vi er stolte av å være verdens første flyselskap til å introdusere denne banebrytende VR-teknologien på nett, noe som gir våre kunder en mulighet til å oppleve hva som venter dem før de går om bord, sa Alex Knigge, Emirates’ Senior Vice President, Corporate Communications, Marketing and Brand (Digital). – Når vi testet brukervennligheten på kunder oppdaget vi at de satte spesielt stor pris på 3D opplevelsen av sete og kabin før de valgte seg et sete.

Den 3D-genererte grafikken i høy kvalitet gir en virkelighetsnær gjengivelse av kabinene. Opplevelsen er nå tilgjengelig for Emirates A380 med tre kabiner, men vil snart også inkludere gjengivelser av hele Emirates-flåten, inkludert alle konfigurasjoner av A380 og Boeing 777.

VR teknologi – kompatibel med alle enheter

Den 360 graders 3D-opplevelsen av kabinene har også et virtuelt virkelighetselement for en mer reell opplevelse. Brukerne kan også få hands-free kabin-navigasjon og setevalg ved å bruke VR-headset som Google Cardboard. Den prisvinnende teknologien er også kompatibel med alle enheter uten behov for eksterne applikasjoner eller plugins. Setemodellene i 3D ble utviklet sammen Renacen som ble tildelt Crystal Cabin for det mest visjonære konseptet for dette prosjektet på siste Crystal Cabin Awards.

Kunder som går til Emirates.com på sine mobile enheter eller Emirates-appen for iOS og Android, vil også kunne utforske sitt sete før de sjekker inn online med 3D-setekartet. Verktøyet gjør det mulig for kundene å navigere fra et sete til et annet, og til og med tillate kunder å bestille sine foretrukne seter fra 3D-miljøet.

Nye produktvideoer for alle kabiner

I tillegg til de nye 3D-kabinmodellene, er nye produktvideoer tilgjengelige på emirates.comsom viser brukeropplevelsen fra start til slutt i alle kabiner. Videoene fungerer som en guide, noe som gir nye kunder en klar ide om hva de kan forvente av Emirates reiseopplevelse.

Emirates fortsetter også å gjennomføre hyppige kundeundersøkelser i forskjellige geografiske områder for å identifisere ytterligere muligheter for å forbedre sin digitale brukeropplevelse.

%d bloggere liker dette: