Bonus Program Flyselskap SAS EuroBonus

Bestill Star Alliance Bonusreiser på egenhånd igjen

STAR ALLIANCE BONUSREISER SAS Eurobonus Star Alliance

Nyhet for deg som er medlem av SAS EuroBonus. Nå kan du selv bestille dine bonus-reiser også på Star Alliance online (nesten). Medlemmer av SAS EuroBonus kan benytte sine opptjente poeng på reiser på samtlige selskaper i Star Alliance ™. Frem til dags dato, har dette måtte skje ved leting enten ved hjelp av United Airlines sine hjemmesider eller via betalingstjenesten Expertflyer.com.

SAS har åpnet en versjon av bestilling av Star Alliance rewards på sin egen hjemmeside.

Med EuroBonus får du tilgang til et globalt nettverk av bonusseter på alle flyselskaper som er medlem av Star Alliance.
Her kan du søke etter tilgjengelighet og bestille fly på nette med EuroBonus-poengene dine. Inkludert bruk av American Express-rabatten din.

Star Alliance

Bestill Star Alliance bonusreiser

 

Gjør reisen enda mer lønnsom

Du kan nå sjekke tilgjengeligheten og bruke EuroBonus-poengene dine for bonusreiser på et hvilket som helst Star Alliance-medlemskapselskap.

For å bestille en Star Alliance-bonusreise, er det bare å skrive inn datoene ovenfor. Deretter velger du reisen som passer deg best. Du må betale skatter og avgifter med penger. Du kan foreta en bestilling i Økonomi- og Business-klasse. For å bestille en bonusreise med Star Alliance på Første klasse, må du ringe SAS Sales & Service/EuroBonus. Vennligst merk deg at tilgjengeligheten av bonusreiser med Star Alliance er forbigående og underlagt endringer.

Slik fungerer det

Hvis du vil bestille en bonusreise på et Star Alliance-flyselskap, er det bare å skrive inn datoene ovenfor. Deretter velger du reisen som passer deg best og klikker på Opprett midlertidig bestilling.

Når du fullfører bestillingen, kan du betale med EuroBonus-poeng. Det er derfor viktig at du sjekker at alle poengene fremdeles er gyldige før du ringer oss. Ha også klart kredittkortet ditt for å betale skatter og avgifter.

Du kan avbestille bonusreiser i Star Alliance opptil én virkedag før avgang for utreiser og få poengene dine tilbake, så lenge de ikke har utløpt.

Betaling av skatter og avgifter

Vi kan anbefale å betale reisen med et kredittkort som gir bonusopptjening hos SAS eller annen partner.

24 timers åpent kjøp – Når du bestiller billett på sas.no har du alltid 24 timers åpent kjøp. Man opptjener SAS Eurobonus poeng på alle SAS flighter.

Helgetilbud torsdag 29 juni 2017 torsdag 26 oktober 2 november 2017 4 januar 2018

Man opptjener SAS Eurobonus poeng på alle SAS flighter. Dersom man benytter et co-branded kort fra enten SAS Mastercard eller SAS American Express, vil man i tillegg opptjene Eurobonus ekstra poeng fra 10-20 poeng pr NOK 100 brukt på billettkjøp, avhengig av korttype.

Bestilling av Star Alliance bonusreiser – med liten skrift (T&C)

Les alt med liten skrift her.

%d bloggere liker dette: