Flyselskap

Qatar Airways forbedrer måltidene i Economy Class

Qatar Airways forbedrer

Qatar Airways har avslørt en rekke forbedringer av sine Economy Class-ombordmenyer, designet for å heve kundenes opplevelse når de reiser med flyselskapet.

De nye forbedrede måltidene, vil bli tilgjengeliggjort i en fase-plan på tvers av flyselskapets nettverk fra 1. juli. Endringen inkluderer en økning på 25 prosent mer mat i de varme måltidene i Economy Class ombord. Nydesignede og større gryteretter er også utviklet,og er designet i emballasje som skildrer fargerike kunstverk. Av andre endringer kan det nevnes nye menyer med deilige måltider, som tilbys på mellomlange- og lange flyruter.

Qatar Airways er glad for å kunne lansere de nyeste restaurant opplevelsene ombord. Noe som utvilsomt vil tilby våre høyt respekterte passasjerer et enda høyere servicenivå og luksus. Vi har nøye utviklet nye retter gjennom samarbeid med vårt globale nettverk av catering-firmaer. Det vil gi våre kunder en autentisk og smakfull opplevelse i luften. Utformet med detaljer og kvalitet, vil våre nye konsepter tilby våre passasjerer de høyeste standarder og sikre at deres reiser med oss ​​overgår våre konkurrenter. ”

Akbar Al Baker, Konsernsjef, Qatar Airways.

Nytt konsept i Business Class

I fjor lanserte det nasjonale flyselskapet fra Qatar en ny ombord opplevelse for sine Premium-kunder. Det ble innført på de europeiske rutene fra 1. mai 2018. De nye konseptene inkluderer oppgraderte menyer, porselen og bestikk som ble spesielt opprettet for å møte kundenes høye forventninger til god mat i luften. De forbedrede signatur-rettene og menyene ombord, har også regionale forskjeller. Bruk av lokale råvarer og tradisjoner så vel som de fire årstidene blandes inn.

Qatar Airways driver en moderne flåte på mer enn 200 fly til et nettverk av mer enn 150 forretnings og fritids destinasjoner over hele Europa, Midtøsten, Afrika, Asia Pacific, Nord-Amerika og Sør-Amerika.

Flyselskapet planlegger en rekke nye destinasjonslanseringer i år, inkludert Tallinn, Estland; Valletta, Malta; Langkawi, Malaysia og Da Nang, Vietnam.

%d bloggere liker dette: