Flyselskap

Norwegian vinner amerikansk pris for beste lavprisselskap

amerikansk pris

Norwegian ble nylig kåret til «Favourite Budget Airline» i amerikanske Trazee Awards som arrangeres av reisemagasinet Global Travel Magazine.

Det er magasinets lesere som har stemt og vinnerne ble offentliggjort i magasinets juli-utgave.

– Vi gratulerer Norwegian med seieren. Det er tydelig at våre lesere legger merke til Norwegians høye kvalitet, rimelige priser og imponerende ekspansjon, sier Francis X. Gallagher, administrerende direktør hos FXExpress Publications, Inc., utgiver av Global Travel Magazine.

Amerikansk pris – USA i 5 år

Norwegian begynte å fly til USA i 2013. I dag har selskapet mer enn 60 direkteruter mellom USA og Europa; mer enn noe annet europeisk flyselskap. Snart lanserer Norwegian en rekke nye ruter mellom Nord-Amerika og Europa: Madrid-Los Angeles (15. juli), Madrid-New York / JFK (17. juli), Madrid-Fort Lauderdale (30. oktober), Stockholm-Orlando (30. oktober), London-Tampa (31. oktober), Roma-Fort Lauderdale (31. oktober) og Dublin-Hamilton / Toronto (31. mars 2019). I tillegg skal Norwegian også fly mellom Canada, USA og Fransk Guyana og Karibia.

Norwegian er det sjette største lavprisselskapet i verden med over 33 millioner reisende i 2017. I dag opererer Norwegian over 500 ruter til mer enn 150 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand, Singapore, Karibia, USA og Sør-Amerika. Norwegian har en flyflåte på rundt 150 fly med en gjennomsnittsalder på 3,7 år og er blant de mest moderne og miljøvennlige flyselskapene i verden. Norwegian har blitt kåret til det mest miljøvennlige transatlantiske flyselskapet av The International Council on Clean Transportation (ICCT). Både i 2015, 2016 og 2017 har Norwegian blitt kåret til verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter, ifølge flypassasjerer som har stemt i anerkjente SkyTrax World Airline Awards. For femte år på rad har Norwegian også blitt kåret til Europas beste lavprisselskap av SkyTrax. Norwegian har rundt 9500 dedikerte medarbeidere. 

%d bloggere liker dette: