Flyselskap

Emirates med midlertidig reduksjon på Oslo ruten

midlertidig reduksjon tunisia jomfrutur til Europa forleng sommeren kampanje igjen til og fra Qatar kampanjepriser overskudd Emirates lanserer Emirates kutter

Nettstedet routes online melder tirsdag ettermiddag at Emirates foretar en midlertidig reduksjon av tilbudet mellom ørkenbyen Dubai og Oslo.

Ruten mellom Dubai og Oslo ble startet den 2. september i 2014, og har stort sett vært fløyet daglig eller syv ganger i uken. I perioden 16 april 2019 – 30 mai 2019, er det planlagt rullebane-oppgraderinger ved Dubai International Airport. Dette medfører at det prisbelønte selskapet må redusere frekvensen til fire ukentlige rundturer.

“Dubai – Oslo Reduce from 7 to 4 weekly, Day 356 closed for booking”

Dubai som transfer-knutepunkt

Fra Dubai tilbyr Emirates et verdensomspennende rutenett for videre forbindelser, deriblant Bangkok, Phuket, Singapore, Manila, Kuala Lumpur, og Hong kong, i tillegg til mange andre. Velger man å reise videre med Emirates fra Dubai kan man også oppleve selskapets flaggskip A380, en opplevelse i seg selv.

Ruten mellom Oslo og Dubai flys med Boeing 777 serien. Her er en liten video på hvordan kabin oppgraderingen foregår.

Om Emirates

Emirates kobler sammen mennesker og steder, inspirerer til reise og tilrettelegger for handel til over 160 destinasjoner i 85 land (inkluderer 16 destinasjoner for fraktfly). Ombord den moderne og effektive flåten av 256 passasjerfly (og 14 fraktfly) tilbyr Emirates prisbelønnet komfort og service levert av vennlige kabinansatte fra 160 nasjonaliteter. I dag driver Emirates verdens største flåte av Airbus A380 og Boeing 777 fly.

Selskapet ble etablert i mai 1985 av emiratet Dubais regjering. Emirates startet flyvninger den 25. oktober 1985 med flyvninger til Bombay, Delhi og Karachi. Europeiske destinasjoner kom i juli 1987 og Det fjerne østen i juni 1990. Emiratene skaffet seg en 40 % aksjepost og Management-kontrakt med Air Lanka 1. april 1998, nå kjent som Sri Lankan Airlines. Emirates SkyCargo er en underavdeling av Emirates.

%d bloggere liker dette: