Flyselskap

Qatar Airways planlegger 250 destinasjoner innen 2022

 

Qatar Helsinki lets celebrate

Qatar Airways vil videreføre selskapets ekspansjons planer ved å legge til nye destinasjoner samt kjøpe nye fly.

Akbar Al Baker, konsernsjef  hos Qatar Airways, sa i går at det prisbelønte flyselskapet vil øke sin rekkevidde til rundt 220 destinasjoner innen 2022. Det er en kraftig økning fra dagens antall på 164 destinasjoner. Ved å legge til den nevnte utvidelsen, vil det totale antall destinasjoner nå rundt 250 destinasjoner inkludert rene frakt-avganger.

“Qatar Airways vil fortsette sin marsj framover. Vi vil fortsette å utvide og fortsette å kjøpe nye fly for å oppfylle vårt behov for nettverksbygging, ikke bare for oss, men også å hjelpe våre partnere som vi har investert til å fortsette å utvide nettverket og gi dem kapasitet de krever. “

Fortalte Akbar Al Baker på en pressekonferanse mandag. Anledningen var mottak av FIFA brandet Boeing 777, i anledning turneringens semifinale og finale.

Qatar Airways planlegger
Det skreddersydde flyet, som har karakteristisk FIFA-merkevarebygging ble håndmalt i Irland. – Foto: Qatar Airways

 

Qatar Airways planlegger fortsatt samarbeid med FIFA

“Vi er enormt begeistret for å feire vår passasjeres kjærlighet til fotball ved å bringe dette unike, enestående flyet til Moskva. Som offisiell partner og offisielt flyselskap av FIFA er vi stolte over å kunne forene fotballfans fra hele verden i Russland, og hjelpe dem til å oppleve magien i FIFA World Cup, sier Al Baker.

“Dette vakre flyet underbygger vår forpliktelse til vårt viktige partnerskap med FIFA. I tillegg til vår lojalitet til millioner av fotballfans over hele verden som har samlet seg i Russland for å heie på lagene sine”.

Qatar Airways hadde nylig kunngjort en rekke nye destinasjoner, inkludert kunngjøringen om at det vil bli den første Gulf carrier for å starte direkte rute til Luxembourg. Andre nye destinasjoner som skal lanseres av flyselskapet, er Tallinn, Estland; Valletta, Malta; Cebu og Davao, Filippinene; Langkawi, Malaysia; og Da Nang, Vietnam.

Al Baker la til at Qatar Airways har god likviditet og nok reserver som gjør det mulig å oppnå ønsket utvidelse.

“Qatar Airways er et vel kapitalisert flyselskap. Så hvis vi går i minus ett eller to eller tre år, betyr det ikke at vi ikke har mer penger i vårt firma for å opprettholde driften. Enhver vellykket bedrift må bygge seg opp reserver, og Qatar Airways veldig sterke reserver for å opprettholde våre videreutviklingsplaner. Så uansett hva vi har tapt, vil det ikke legge noen demper på vår videre ekspansjon.”

Qatar Airways kommer ikke til å utvikle seg tregere fordi det er ytre press på oss. Vi vil alltid finne nye måter å utvikle nye forretningsområder. Forhåpentligvis vil vi snart igjen kunne vise en god fortjeneste.”

%d bloggere liker dette: