Flyselskap

Emirates underholdningssystem ICE til topps i Skytrax

Business Class Kampanje underholdningssystem
Emirates Business Class på Boeing 777-300

Flyselskapet Emirates vinner for fjortende gang kategorien «Verdens beste underholdningssystem om bord» i den prestisjetunge kåringen SKYTRAX World Airline Awards. De henter også hjem prisen for «Best service ombord i Midtøsten».

Kåringen er basert på tilbakemeldinger fra kunder over hele verden og undersøkelsen er den største av sitt slag i flyindustrien. Årets SKYTRAX-utdeling er basert på totalt 20 millioner fullførte vurderinger. Over 335 flyselskaper og flypassasjerer fra over 100 land er med i kåringen.

– Vi jobber hardt for å gi passasjerene våre det beste tilbudet, og ønsker å fortsette med å tilby den beste servicen og spennende innhold i alle kategorier. At disse prisene er basert på direkte tilbakemelding fra passasjerene er en anerkjennelse til det arbeidet vi legger ned hver dag for å skape «Emirates-opplevelsen», sier norgessjef for Emirates Terje Grue.

Underholdningssystem med direktesendt TV ombord

Emirates har vært en pioner innen underholdning i luften, og var første flyselskap til å installere skjermer i hvert enkelt sete på alle sine fly, dette allerede i 1992. I dag kan de gjennom underholdningssystemet ice friste med over 3500 ulike kanaler, inkludert over 100 kanaler spesielt for barn og 850 filmer fra alle verdens hjørner.

I Juli kan reisende blant annet underholdes av den Amanda-nominerte dramafilmen «Now it’s dark» med blant annet Kristoffer Joner og Pia Tjelta, og feelgood-filmen «Rett vest» med Benjamin Helstad og Ingar Helge Gimle i hovedrollene.

I tillegg har over 70 prosent av alle selskapets fly direktesendt TV om bord. Det gir passasjerene mulighet til å følge med på sportssendinger og nyheter fra hele verden i sanntid.

99 prosent av alle Emirates’ fly har trådløst internett om bord. Alle passasjerer får 20 MB gratis data, og nesten en million passasjerer kobler seg på det trådløse nettverket hver måned.

Flyselskapet har kabinpersonale fra 135 forskjellige land, og som snakker over 60 ulike språk. Hver dag jobber de 21 000 kabinansatte for å gi passasjerene den ultimate Emirates-opplevelsen