Flyselskap

Emirates gjør det billigere å forlenge sommerferien

 

tunisia jomfrutur til Europa forleng sommeren kampanje igjen til og fra Qatar kampanjepriser overskudd Emirates lanserer Emirates kutter forlenge sommerferien

At kalenderen viser august og regnet har meldt seg trenger ikke å bety slutten på sommer. Fra i dag kan du bestille reiser til spennende destinasjoner som Dubai, Bali eller Bangkok til reduserte priser hos Emirates

 I dag legger flyselskapet Emirates ut en rekke rimelige billetter fra Oslo til en rekke destinasjoner i Emirates globale nettverk. Mellom 13. og 19. august 2018 kan reisende nyte godt av spesialpriser i Economy Class til over 50 destinasjoner på flere kontinenter. For de som ønsker førsteklasses komfort og service, tilbys det også et bredt utvalg av gode priser på Emirates Business og First Class.

Emirates flyr deg til eksotiske steder over hele verden og lar deg kombinere avslappende strandliv med spennende eventyr og uforglemmelige opplevelser. Utforsk den dype og frodige jungelen i Ubud på Bali og ta solnedgangen på stranden med sand mellom tærne. Eller kombiner snorkling i korallklart vann med en actionfylt tur på firhjuling for å utforske nye, ukjente sider av Mauritius. Sommeren venter på de som ønsker nye opplevelser.

 

For de som ønsker å oppfylle sine drømmer om safari i Sør-Afrika, en reise gjennom historien i Det fjerne Østen, øyhoppe under den tropiske solen, eller besøke nære og kjære «Down under», så vil det lønne seg å bestille billetter tidlig.

forlenge sommerferien

Economy Class for reiser mellom 23. august og 12. desember*:

  • Oslo – Dubai                      priser fra kr. 3 919 tur/retur
  • Oslo – Bangkok                priser fra kr. 4 599 tur/retur
  • Oslo – Bali                          priser fra kr. 6 139 tur/retur
  • Oslo – Mauritius              priser fra kr. 7 679 tur/retur

 

*Gjelder ikke utreise mellom 27.-29. september 2018 og retur mellom 2.-8. januar.

Business Class Kampanje
Emirates Business Class på Boeing 777-300

Business Class for reiser mellom 3. september og 12. desember:

  • Oslo – Dubai                      priser fra kr. 19 899 tur/retur
  • Oslo – Bangkok                priser fra kr. 20 709 tur/retur
  • Oslo – Singapore             priser fra kr. 19 539 tur/retur
  • Oslo – Kuala Lumpur      priser fra kr. 21 109 tur/retur   

 

Når man skal utforske nye områder trenger man gjerne litt mer bagasje, og reiser man med Emirates kan man pakke med seg opptil 35 kg på Economy, 40 kg på Business og 50 kg på First Class.


Hold deg oppdatert på det som skjer i bransjen, følg Peter Fox på Facebook

Følg Facebook-gruppen flightdeals.no


Forlenge sommerferien – kritikerroste norske filmer hos Emirates

Alle som reiser med Emirates kan lene seg tilbake i myke seter og nyte opptil 3 500 kanaler med underholdning og filmer på Emirates prisvinnende underholdningssystem, ice. Her finner du også de to nye og kritikerroste norske filmene «Now it’s Dark» med Silje Salomonsen, Kristoffer Joner og Pia Tjelta, og feelgood-filmen «Rett Vest» med Benjamin Helstad, Ingar Helge Gimle og Iben Akerlie.

%d bloggere liker dette: