Flyselskap

easyJet tilbyr bagasjehenting i London området

bagasjehenting

 

easyJet har lansert et partnerskap med selskapet AirPortr, som tilbyr passasjerer som reiser fra London Gatwick muligheten til å sjekke inn bagasjen deres på nettet. Deretter blir den hentet hjemme hos den reisende av høflige sjåfører og bragt direkte til flyplassen.

Forskning viser at over tre fjerdedeler av reisende foretrekker å være kvitt bagasjen på reise dagen. Derfor har easyJet og AirPortr samarbeidet om å tilby denne tjenesten slik at reisende kan starte sine reiser hjemme.

AirPortr vil hente bagasjen ved passasjerens dørstokk, og levere den trygt til easyJet’s bagasje anlegg før den transporteres til en av flyselskapets 110 destinasjoner fra Gatwick. Kundene kan deretter hente bagasjen på bagasjebåndet på bestemmelsesstedet.

Siden 2016 har AirPortr hentet over 69 000 kofferter, ski og sykler som er blitt sjekket inn og levert til mer enn 320 destinasjoner for flybagasje på verdensbasis. easyJet er sikker på at denne nye tjenesten vil bidra til å gjøre reisen enda enklere for passasjerene.

Enklere med bagasjehenting

Tjenesten er tilgjengelig for reisende til easyJets reisemål i Europa fra London Gatwick, flyselskapets største britiske base. Premium-produktet tillater passasjerer å sjekke inn en bagasje, og velge et tidsvindu på 1 time for £ 30 (NOK 330). Alternativt tilbyr tjenesten  et £ 40 (NOK 440) produkt enorm valuta for pengene, og inkluderer innsamling av opptil 4  bagasjer et 3-timers vindu.

“Vi er glade for å introdusere AirPortrs tjenester til våre passasjerer, og starter med tilbudet fra London Gatwick. Enten man skal på forretnings- eller fritidsreise, er vi sikre på at bagasjehenting er et godt initiativ for å forenkle den reisendes opplevelse.”

Andrew Middleton, Director of Ancillary Revenue, easyJet. 

“EasyJet er stolte av å fortsette å utvikle vårt produkttilbud med innovative selskaper som AirPortr.”

Foreløpig er tjeneste kun tilgjengelig i London Gatwick, men vurderes på andre easyJet destinasjoner løpende.

Om easyJet

EasyJet er et britisk lavpris flyselskap. Deres hovedbase ligger på London Luton Airport, men London Gatwick Airport er den største basen til EasyJet. EasyJet er den største operatøren av Airbus A319. I 2003 kjøpte EasyJet opp konkurrenten Go!, som var et lavprisselskap startet opp av British Airways for å møte konkurransen fra EasyJet. Selskapets grunnlegger var Stelios Haji-Ioannou, som nå eier flyselskapet Stelios Airlines. I mai 2013 startet Easyjet opp med en daglig rute til Bergen Lufthavn Flesland som den første ruten til Norge.

%d bloggere liker dette: