Flyselskap

Boston: SAS øker til én daglig avgang

Hong kong sikkerhetslande i Canada daglig avgang

Fra sommerprogrammet 2019 flyr SAS hver dag fra København til Boston. SAS går dermed fra fire ukentlige avganger til én daglig avgang.

SAS øker antall avganger til Boston. Etterspørselen fra både forretningsreisende og feriereisende øker, og derfor begynner SAS med daglige flygninger fra sommerprogrammet 2019.

– Boston er en etterspurt destinasjon i sommerprogrammet, og derfor er vi glade for at vi nå kan tilby én daglig avgang fra København. Ruteplanen er veldig gunstig, noe som også gir kundene våre i Sverige og Norge mulighet til å fly via København , sier Knut Morten Johansen, pressesjef i SAS Norge .

SAS begynner med daglige avganger i perioden 6. mai 2019 til og med 27. september 2019. Etter at ruten stenger en kort periode i vinterprogrammet, starter den  igjen i sommerprogrammet med stor etterspørsel.

– Det er interessant at mange av kundene våre har oppdaget Boston, og at Boston ikke lenger bare er en destinasjon for forretningskunder. Også våre feriereisende er interessert i de kulinariske opplevelsene og kulturen området har å by på, forteller Knut Morten Johansen.

31MAR19-05MAY19
Fra – til Ukedager STD STA
CPH-BOS 1..45.7 12:50 14:55
BOS-CPH 1..45.7 17:30 06:55+1
06MAY19-26SEP19
Fra – til Ukedager STD STA
CPH-BOS Daily 12:50 14:55
BOS-CPH Daily 17:30 06:55+1
27SEP19-26OCT19
Fra – til Ukedager STD STA
CPH-BOS 1..4..7 12:50 14:55
BOS-CPH 1..4..7 17:30 06:55+1

Dette er Boston

Boston er hovedstaden og den største byen i delstaten Massachusetts i USA. Boston er også den uoffisielle hovedstaden i regionen New England. Byen er en av de eldste og mest velstående i USA, med en økonomi basert på utdannelse, helsetjenester, finans og høyteknologi.

Byen ble grunnlagt 17. september 1630 og er oppkalt etter Boston i England. En rekke kjente universiteter, deriblant, Boston College, Boston University og Berklee College of Music holder til i byen.

Boston styres av en borgermester og et bystyre. Borgermesteren, som er den viktigste myndigheten, velges for en periode på fire år. Bystyret velges for en periode på to år.

Blant det som er verdt å få med seg i Boston er Copley Square Mall, Newbury Street, Downtown Crossing, og Quincy Market for shopping; for sport er Boston Red Sox (baseball), Boston Bruins (ishockey), Boston Celtics (basketball), New England Patriots (amerikansk fotball), og New England Revolution (fotball); for kultur er Museum of Fine Arts, Boston Symphony Orchestra (BSO), Boston Ballet, Huntington Theater, Museum of Science, Institute of Contemporary Art (ICA), og New England Aquarium; og for historie finnes The Freedom Trail, JFK Memorial Museum & Library, og Faneuil Hall & Quincy Market

%d bloggere liker dette: