Flyselskap

Etihad Airways introduserer liveauksjon for oppgradering

liveauksjon

Etihad Airways kunder kan nå delta i et online bidding system der sanntidsvarsler av budet blir vist på skjermen.

Abu Dhabi-selskapet har tilbudt gjester budgivning  på oppgraderinger siden 2012. Det har vært særlig populært på ruter med flyselskapets Airbus A380s fra Abu Dhabi til New York, London, Paris og Sydney.

Etihad Airways har introdusert en liveauksjon som sier at det vil gjøre det lettere for kundene å sikre et sete i en høyere kabin-klasse.

Liveauksjon vil gi kundene mulighet til å delta i et budsystem der sanntidsvarsler av budet blir vist på skjermen, slik at to eller flere individuelle bud samtidig kan konkurrere.

Vanlige e-post- og SMS-oppdateringer vil også bli sendt for å varsle dem om de har blitt overbudt.

Hvem kan delta på liveauksjon ?

Kundene vil motta en e-post invitasjon for å by på en kabin oppgradering sju dager før avreise. Alternativt kan de besøke etihad.com for å bli med direkte.

Auksjonen vil finne sted fra 24 til seks timer før avreise fra flyet. Når auksjonen lukkes, vil den «heldige» vinneren bli varslet umiddelbart.

«Som første flyselskap i regionen, vil denne dynamiske liveauksjonen gi gjestene muligheten til å velge et premium-tilbud til en pris de er villige til å betale ved å sette dem i kontroll over opplevelsen».

Jamal Al Awadhi,, Head of guest experience commercial, Etihad Airways.

«Dette nye gamifisering tilnærmingenvil også legge til et morsomt element å reise før reisen begynner, da passasjerer konkurrerer med hverandre. Vår mobilgjørende nettside gjør det enda enklere for gjestene å by på farten. »

Budgivende gjester oppfordres til å sjekke inn online i opptil 48 timer før avreise, da det optimaliserte systemet fortsatt vil behandle oppgraderingen. Hvis et oppgraderingstilbud er akseptert, vil et nytt boardingkort automatisk være tilgjengelig på Etihad Airways Mobile app, eller en vil bli utlevert ved innsjekking.

Fremtidige forbedringer vil gjøre det mulig for Etihad Guest medlemmer å bruke sine miles for å by på en oppgradering.

%d bloggere liker dette: