Hotel

Henrik Berghult skal lede Stockholms største hotell

Etter fire år som Senior Vice President for Clarion Hotel, venter nye utfordringer for Henrik Berghult. I midten av september tiltrer han som hotelldirektør for Stockholms største hotell Clarion Hotel Sign.

-Sammen har vi skapt resultater få våget drømme om. Blant høydepunktene er etableringen av Clarion Hotel & Congress Malmö Live og Clarion Hotel Air i Stavanger, overtakelsen av Clarion Hotel Copenhagen Airport og ikke minst Clarions inntog i det finske markedet med åpningen av Clarion Hotel Helsinki og Clarion Hotel Helsinki Airport.

I tillegg har vi lansert åtte nye og spektakulære hotellprosjekter i Gøteborg, Oslo, Umeå, Luleå, Sundsvall og Helsingborg som vil stå ferdig i 2019-2022. At jeg nå trer inn i rollen som hotelldirektør for et av kjedens flaggskiphotell, gjør at jeg kan være del av Clarion og samtidig kombinere det med en hverdag i Stockholm med venner og familie. Det ser jeg veldig frem tid, sier Berghult.

Komet karriere for Henrik Berghult

Henrik startet sin karriere i Nordic Choice Hotels i august 2013 i rollen som hotelldirektør for Clarion Hotel Arlanda Airport. Når hotellkjeden Clarion Hotel skulle rekruttere ny kjededirektør for hele porteføljen i Norden, falt valget på Berghult som i løpet av kort tid hadde markert seg som en svært dyktig leder. Det var COO i Nordic Choice Hotels, Katalin Paldeak, som rekrutterte Henrik til Nordic Choice.

-Henrik er en resultatdrevet leder med stor gjennomføringsevne og drivkraft. Når han nå velger å gå videre, er vi utrolig glad for at han velger å bli værende i selskapet. Henrik har et svært godt ord på seg både internt og i bransjen generelt, og derfor er vi ekstra fornøyd med at han ønsker å fortsette sin karriere i Clarion og Nordic Choice Hotels, sier COO i Nordic Choice Hotels, Katalin Paldeak.

Clarion Hotel Sign feirer i år sitt 10-årsjubileum. Hotellet har det siste året gjennomgått både renovering og ombygging, og står nå klart til å befeste sin posisjon i hotellmarkedet gjennom å tilby fantastiske gjesteopplevelser i den svenske hovedstaden.

 

-Clarion Hotel Sign er et av Stockholms viktigste hotell. Og det behøver en leder med stor gjennomføringskraft som sammen med sitt team kan gå i bresjen for å utvikle og utfordre bransjen. Henrik er som skapt for rollen, og jeg gleder meg til å følge han videre, sier Katalin Paldeak.

Rekutteringen av Henrik Berghults etterfølger starter umiddelbart.

%d bloggere liker dette: