Hotel

Bvlgari Resort Dubai inntar nordiske hovedsteder

 

Bvlgari Resort Dubai

Bvlgari Resort Dubai starter en kommersiell turné til Norge, Sverige, Finland og Danmark i høst. På de ulike presentasjonene tilbyr Bvlgari Resort Dubai en eksklusiv titt inn i hotellanleggets magiske verden.

Italienske fornemmelser midt i Dubai

Resorten åpnet for 9 måneder siden som et av de nyeste hotellene i perlerekken. Bvlgari Resort Dubai er det første i sitt slag med hele 158.000 m² suveren ekstravaganse. Anlegget kombinerer på vellykket vis ned tonet italiensk luksus med en skandinavisk stil som er forsterket av arabiske elementer.

Bvlgari Resort Dubai ligger på Jumeirah Bay – en menneskeskapt øy, formet som en sjøhest. Fra øya går en 300 meter lang bro til Dubai sentrum og skaper en direkte forbindelse til bylivet. En ekte urban oase!

Det arkitektoniske uttrykket skiller seg tydelig fra Dubais høye skyskrapere. Med sine to-tre etasjer og italienske design, fornemmer man gjenkjennelighetens glede fra en Middelhavslandsby.

Alt-i-ett for feinschmeckeren

Rom og villaer

Som gjest har man valget mellom 173 leiligheter med hav utsikt og 15 private palasser, fordelt på 101 rom og suiter, samt 20 villaer med egen pool, hage og utsyn over havet.

De seks bygningene vender ut mot vannet og bort fra det pulserende sentrum. Stemningen overalt er derfor beroligende, og man glemmer snart tid og sted.

Bvlgari Resort Dubai -Yacht club

Verdens første Bvlgari Marina og Yachtklubb ligger som et enestående pustehull i hjertet av bukten, hvor utsikten går over båthavnen med plass til 50 skip.

Her gjenskapes Middelhavets sjarmerende atmosfære. Yachtklubben byr på italiensk lunch og middag med en overdådig fiskerestaurant. Menyen er planlagt for å gi gjestene en spiseopplevelse i-ett med havet.

Il Cioccolato

Il Cioccolato er Bvlgaris sjokoladebutikk hvor lekre, haute couture-sjokolader dufter søtt. En perfekt gaveide eller et besøk verdt for gourmanden. Her smelter italienske sjokoladetradisjoner bokstavelig talt sammen med vakre, arabiske former.

Hvem

Natalya Pak, som er ansvarlig for Bvlgari i Norden, og Christine Engen, står klare til å inspirere og fortelle mer når alle Nordens hovedsteder skal bli presentert for den neste spennende destinasjonen, Bvlgari Resort Dubai.

Hvor og når

Fra mandag den 10. til fredag den 14. september 2018 går turen til Oslo, Stockholm, Helsingfors og København.

%d bloggere liker dette: