Flyselskap

Lufthansa Group lanserer nytt produkt i Skandinavia

Lufthansa Group

Med de nye AnyWay Travel Pass kan kunder i Skandinavia nå reise til destinasjoner i Asia, Afrika og Sør-Amerika til en rimelig pris.

Enkel overføring og attraktive tjenester via 15 flyplasser. Kunden definerer dato og destinasjon – reiseruten og avreisen forblir ukjent til kort tid før avreise.

Kort sagt, dette er konseptet bak Lufthansas nye billettalternativ “AnyWay Travel Pass”. Hvilket flyselskap i Lufthansa Group og via hvilken hub forblir ukjent frem til 2 dager før avreise. Med Lufthansa-gruppens nettverk er de eneste flyselskapsgruppen som har kapasitet til å tilby sine kunder denne reisemåten.

– Vi vet at reisende fra de skandinaviske land er fleksible og med AnyWay Travel Pass tilbyr vi et billettalternativ til svært rimelig pris. Våre fire hubs, Frankfurt, München, Wien og Zürich, brukes på en fleksibel måte, og våre kunder drar nytte av dette attraktive tilbudet.

Gabriel Leupold, Senior Direktør Salg Norden og Baltikum, Lufthansa Group.

 

Destinasjoner i tilbudet: Delhi, Mumbai, Bangkok, Singapore, Hong Kong, Tel Aviv, Shanghai, Sao Paulo, Nairobi, Beijing, Cairo, Cape Town, Dubai, Johannesburg, Tehran.

Dette er et neste fase i vår strategi for å være rask i markedet og å teste ut innovative ideer kontinuerlig.

Lufthansa Group AnyWay Travel Pass

Under bestillings dialogen velger kunden avreisedato og destinasjon på Lufthansas, SWISS ‘og Austrians respektive nettsteder. Noen dager før avreise, vil reisende bli informert om detaljene til den nøyaktige ruten. Tilbudet gjelder for utvalgte destinasjoner i Asia, Afrika og Sør-Amerika. Tilbudet inkluderer byer som Bangkok, Hong Kong, Singapore, Kairo og São Paulo. Prisene starter på NOK 1 299.

AnyWay Travel Pass vil være tilgjengelig i Skandinavia fra og med 3. september til 30. september. Dette produktet gjør at kundene kan dra nytte av fordelene og fleksibiliteten til det omfattende Lufthansa Group-nettverket.