Credit cards

Tre dager med doble poeng – SAS EuroBonus Mastercard Premium

Tre dager med

 

Tre dager med doble poeng på ditt SAS MasterCard Premium.

Fra 14. til 16. september 2018 får du tre dager med doble poeng på alle kjøp foretatt med ditt SAS EuroBonus Mastercard Premium. Og alle evt. tilknyttede PointEarner.¹ Det betyr at du får opptil 50 Ekstrapoeng per hundrelapp du handler for, mot normalt opptil 25.²

Velkomstgave

SAS EuroBonus Mastercard Premium er kortet for deg som allerede opptjener mange poeng i EuroBonus. Med kortet får du flere poeng og mer komfort på bonusreisen, og mulighet for oppgradering til et høyere EuroBonus-nivå. Med Mastercard Premium får du 10 000 Ekstrapoeng hvis du foretar ett kjøp med kortet innen 30 dager.

Du får poeng på alt du kjøper med Mastercard Premium uansett om det er flybilletter, restaurantbesøk eller nye sko. Poengene kan du benytte til å bestille bonusreiser hos SAS, eller kjøpe varer eller opplevelser i SAS EuroBonus-programmet.

Alle dine kjøp blir til SAS EuroBonus Ekstrapoeng:

  • 15 Ekstrapoeng/100 kroner på alle kjøp i norske kroner
  • 20 Ekstrapoeng/100 kroner når du betaler i annen valuta
  • 25 Ekstrapoeng/100 kroner når du kjøper flybilletter hos sas.no
1 Doble poeng gjelder ikke for kontantuttak. Husk at når du handler på nett så godkjenner du at beløpet trekkes fra kortet ditt, mens selve transaksjonen ofte gjennomføres senere. Det er dato for transaksjonen som ligger til grunn for poengoverføringen.
2 Fra 14.- 16. september 2018 får du 30 Ekstrapoeng per hundrelapp du handler for i norske kroner, 40 Ekstrapoeng ved kjøp i utenlandsk valuta og 50 Ekstrapoeng ved kjøp av flybilletter på sas.no. Betingelser for opptjening av EuroBonus Ekstrapoeng finnes på saseurobonusmastercard.no. Effektiv rente ved kreditt på kr 50 000 o/12 mnd. fra 27,16 % til 30,95 %(30,95 % hvis årspris kr 1 495). Totalpris kr 53 533 – 57 278.