Hotel

Quality Hotel Ålesund åpner dørene

Quality Hotel Ålesund

Quality Hotel overtar nytt hotell i Ålesund med mål om å løfte en av Norges mest populære destinasjoner ytterligere.

Lørdag 1. september gikk tidligere Radisson Blu Ålesund inn i Quality Hotel-kjeden, og ble til Quality Hotel Ålesund. Med søsterhotellet Quality Hotel Waterfront like ved, blir Quality Hotel-familien i Ålesund dermed enda større. I tillegg vil hotellene fremover samkjøre en del av sine aktiviteter. Blant annet vil både salg og marked jobbe på tvers av hotellene, for å løfte begge hoteller som en felles aktør inn i markedet.

Til sammen har hotellene over 700 sengeplasser, og 20 møterom i forskjellige størrelser.

“Vi synes det er fantastisk at vi nå kan tilby kundene våre et enda mer tilpasset og tilrettelagt produkt. Ved at vi nå har to hotell i vår portefølje vil vi nå kunne gjennomføre enda større arrangementer, og samtidig ha gode fasiliteter til de mindre møtene”, sier Salgssjef May-Brith Valle.

Hos Quality Hotel skal møter, både private og i jobbsammenheng, være morsomme, og hele konferansekonseptet bygger på en tankegang om at det skal være gøy og avslappet. Derfor finnes det muligheter for å servere både softis og beger fylt med popcorn i tillegg til den klassiske pausematen.

“Vil gjengen leke litt og spille shuffleboard i pausen? Kjør på. Vil dere ta en drink i baren før middag? Slå dere løs!”, sier hotelldirektørene på henholdsvis Quality Hotel Ålesund,  Aina Aalen Bjerkvik og Kristin Bjånes ved Quality Hotel Waterfront.

Quality Hotel™ er en av Nordens største hotellkjeder, med over 60 konferanse- og familiehotell spredt utover Norge, Sverige og Danmark. Alle hotellene er sertifiserte etter bærekraft standarden ISO 14001. Quality Hotel er en del av Nordic Choice Hotels og markedsfører restaurantene i Brasserie X.