Flyselskap

Singapore Airlines inngår samarbeid med Hotelbeds

lenger ha A380 verdens tryggeste hotelbeds

Singapore Airlines inngår samarbeid med selskapet Hotelbeds for å danne en komplett pakkereise plattform.

Hotelbeds Group og Singapore Airlines (SIA) har inngått en avtale om å danne en pakkereise plattform sammen. Sammen vil de tilby fly og hotell pakker til SIAs kunder.

Dette nye samarbeidet gjør det mulig for SIA å ta et skritt videre ved å benytte Hotelbeds Groups proprietære plattform, slik at kundene kan lage sine egne pakkereiser. Dette skjer online ved booking av flyreiser via Singapore Airlines omfattende rute-nettverk. I løpet av kort tid vil 170.000 hoteller bli gjort tilgjengelig ved bestilling av flybilletter.

Singapore Airlines sine kunder vil kunne bestille disse personifiserte pakkereiser på nettet på en enkel og praktisk måte. Kundene vil også kunne opptjene KrisFlyer miles på den totale pakkeverdien som er kjøpt. Disse pakkene vil bli tilgjengelig på SIAs nettsted i Singapore og andre deler av Asia Pacific, samt Europa, India og Nord-Amerika. Markedet i Australia er pilot i prosjektet.

Hotelbeds oppretter eget team

Hotelbeds Group vil opprette et dedikert team – hovedsakelig basert i Singapore – ikke bare ansvarlig for å fremme det brede spekteret av hoteller som er tilgjengelige hos “Singapore Airlines Holidays” -produktet, men også for kundeservice, prising og produkt optimalisering.

“Vi er glade for å inngå et partnerskap med et verdensledende flyselskap som Singapore Airlines. Vi ser frem til å gi kundene en fantastisk hotell-portefølje parallellt med en sømløs booking opplevelse. Vi har brukt mye tid på å jobbe med ulike avdelinger hos Singapore Airlines for å forstå hvordan vi best kan designe løsningen og drive business sammen. ”

Sam Turner, Wholesales Sales & Sourcing Director, Hotelbeds Group.

 

“Vi er glad for å kunne samarbeide med Hotelbeds Group i relanseringen av Singapore Airlines Holidays. Muligheten til å benytte den dynamiske pakkereise-plattformen gir våre kunder en unik mulighet til å kombinere våre flyreiser med bakke opphold etter eget ønske. Med dette samarbeidet håper vi å kunne tilby kundene en plattform for å kjøpe sin neste drømmeferie, ved å kombinere SIAs kvalitet i flyreiser med en velspekket liste med hoteller. ”

Campbell Wilson, Senior Vice President Sales & Marketing, Singapore Airlines.

 

 

%d bloggere liker dette: